copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Arkadaşlar benim kargo aktarmada kalmış malesef yarın teslim edilecektir. Faturama göre cl48 görünüyor. Ürün geldiğinde tekrardan buraya yazacağım.
Hocam güzel bir iş yapalım derken bu işe ben sebep oldum, satıcı adına da özür dilerim, hakkınızı helal edin. Bilgilendirirsiniz durumu.Arkadaşlar benim kargo aktarmada kalmış malesef yarın teslim edilecektir. Faturama göre cl48 görünüyor. Ürün geldiğinde tekrardan buraya yazacağım.
Ram için şüphelerim vardı nitekim haklı çıktım. Bu ramler daha yüksek gecikmede çalıştığını yazmışlar.Reis sana ulaşmaya çalışıyorum nerelerdesin? Paylaştığım anakartı yapıştır, bulunmaz nimet desem yeri var. Sen bilirsin tabii de.
CL 36 bana fazla geliyor, gaming gecesini bekleyeceğim ram için. Ben de patriot viper düşünüyorum rgb olmasına hiiiç gerek yok. Anakart işini ne yaptın? Paylaştım bak, hâlâ fiyatı aynı.Ram için şüphelerim vardı nitekim haklı çıktım. Bu ramler daha yüksek gecikmede çalıştığını yazmışlar.
Mecbur şunu alacağım
Valla hocam elimdeki anakart işlemci ram çıkmam lazım. Gördüm tetiklemeCL 36 bana fazla geliyor, gaming gecesini bekleyeceğim ram için. Ben de patriot viper düşünüyorum rgb olmasına hiiiç gerek yok. Anakart işini ne yaptın? Paylaştım bak, hâlâ fiyatı aynı.