HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
Geçende 2499 TL idi şuan sepette biraz daha düşmüş fiyatına göre bu ürün gayet uygun ihtiyacı olan kaçırmasın derim

Valla 4 gün evvel arkadaşa 2 tane aldık 2499 dan sistemi toplamasak iyiydi belki iade edip uyguna getirirdikBirkaç ay önce arkadaşa 2 tanesini 4900e almıştık, iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın.
Daha bu fiyatı bırak 5K altına beyazını görmedim yada geldiyse bile anında uçuyorBeyaz olsa alır kenara atardım 2 tane
Alıp beyaza boyamamız yok mu?Daha bu fiyatı bırak 5K altına beyazını görmedim yada geldiyse bile anında uçuyor
Ekran kartı pişmanlığımdır zamanında RX 580 boyadım daha parça boyamamAlıp beyaza boyamamız yok mu?![]()
Valla 4 gün evvel arkadaşa 2 tane aldık 2499 dan sistemi toplamasak iyiydi belki iade edip uyguna getirirdik![]()
Dual farkı oluyormu eş ram olmayınca meselaDuali de uyguna varmış aslında, neyse güzel ram ihtiyacı olan alsın.![]()
2 tane var bende 2 tane daha alınır mı?
Geçende 2499 TL idi şuan sepette biraz daha düşmüş fiyatına göre bu ürün gayet uygun ihtiyacı olan kaçırmasın derim![]()
İş amaçlı kullanmıyorsan ve intel kullanmıyorsan mantıklı değil AMD 4 slotta stabil 6000 MHZ vermiyor2 tane var bende 2 tane daha alınır mı?