🔥İndirim 🔥XPG Summoner Mini Red Switch Klavye 599 TL🔥

Olmuyor ayrıca hiçbir klavye Türkçe değil bunlardan ki eng layout
yani q ya basınca q yazıyor A ya basınca a yazıyor öyle mi bu konuda bilgim olmadığı için bu şekilde soruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

q ya basınca sallıyorum t yazan b ye basınca r yazan klavyeler olduğunu biliyorum ama o olaya ne dendiğini bilmiyorum

yani q ya basınca q yazıyor A ya basınca a yazıyor öyle mi bu konuda bilgim olmadığı için bu şekilde soruyorum

q ya basınca sallıyorum t yazan b ye basınca r yazan klavyeler olduğunu biliyorum ama o olaya ne dendiğini bilmiyorum
Türkçe harfler yok sadece örneğin "ı, ğ, ü, ö, ç, ş" onların dışında her şey aynı.

O tarz bir klavye yok ki hocam o windows üzerindeki klavye düzeni ile değişir.

Türkçe harfler yok sadece örneğin "ı, ğ, ü, ö, ç, ş" onların dışında her şey aynı.
Klavye Türkçe. Ç Ş İ Ğ Ü hepsi var.

Klavye bugün geldi. Çok küçük ve çok hafif. Klavyedeki tuşların harflerinin çok büyük olması hoşuma gitti.

beyler bu klavyede artıya eksiye nasıl basıcam kombinasyonu bilen söyleyebilir mi :D
RIGHT SHIFT + üstteki tuşlardan 4 e basarsan artı oluyor. Bana bugün geldi 15:00 gibi o saatten beri kullanıyorum çok hoşuma gitti. Yazması da benzer şeyleri de hoşuma gitti. Yay sesi derseniz rahatsız etmiyor beni zaten kulaklık taktığım için de problem olmuyor. Çok rahat, yer kaplamıyor

beyler bu klavyeyi almak isteyen var mı alışamadım bir türlü iade süreciyle uğraşmak istemiyorum almak isteyip alamayan varsa 599 TL'den gönderebilirim adresine bir gün kullandım alışamayınca kutusuna koydum

Ona keycap ler yanlış montaj olmuş deniyor

Arkadaslar ilk %60 klavyem. Denedim sevemedim. Alacak varsa 600e birakabilirim yoksa iade edicem. Klavye bir gunluk bile degil yani.

Geri