Neler Yeni

🔥İndirim 🔥XPG Summoner Mini Red Switch Klavye 599 TL🔥

~helloworld

80+ Bronze
Olmuyor ayrıca hiçbir klavye Türkçe değil bunlardan ki eng layout
yani q ya basınca q yazıyor A ya basınca a yazıyor öyle mi bu konuda bilgim olmadığı için bu şekilde soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

q ya basınca sallıyorum t yazan b ye basınca r yazan klavyeler olduğunu biliyorum ama o olaya ne dendiğini bilmiyorum

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berat
yani q ya basınca q yazıyor A ya basınca a yazıyor öyle mi bu konuda bilgim olmadığı için bu şekilde soruyorum

q ya basınca sallıyorum t yazan b ye basınca r yazan klavyeler olduğunu biliyorum ama o olaya ne dendiğini bilmiyorum
Türkçe harfler yok sadece örneğin "ı, ğ, ü, ö, ç, ş" onların dışında her şey aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

O tarz bir klavye yok ki hocam o windows üzerindeki klavye düzeni ile değişir.

By_Chiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hakan Güral
ben 6 aydır kullanıyorum bileklik ilk günkü gibi
o aydınlatma keycapsten dolayı yeni keycap alabilrisn
yay sesi normal
hızlı yazma sorunu profil 2 ye gecince düzeliyor
Kaldirdim kutusuna değişimden gelen bilekligi . Aydinlatma sorunu sonradan oldu.bugun nasipse yolliycam garantiye.

İceWolf

80+ Silver
Türkçe harfler yok sadece örneğin "ı, ğ, ü, ö, ç, ş" onların dışında her şey aynı.
Klavye Türkçe. Ç Ş İ Ğ Ü hepsi var.

Klavye bugün geldi. Çok küçük ve çok hafif. Klavyedeki tuşların harflerinin çok büyük olması hoşuma gitti.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
beyler bu klavyede artıya eksiye nasıl basıcam kombinasyonu bilen söyleyebilir mi :D

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
beyler bu klavyede artıya eksiye nasıl basıcam kombinasyonu bilen söyleyebilir mi :D
RIGHT SHIFT + üstteki tuşlardan 4 e basarsan artı oluyor. Bana bugün geldi 15:00 gibi o saatten beri kullanıyorum çok hoşuma gitti. Yazması da benzer şeyleri de hoşuma gitti. Yay sesi derseniz rahatsız etmiyor beni zaten kulaklık taktığım için de problem olmuyor. Çok rahat, yer kaplamıyor

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
beyler bu klavyeyi almak isteyen var mı alışamadım bir türlü iade süreciyle uğraşmak istemiyorum almak isteyip alamayan varsa 599 TL'den gönderebilirim adresine bir gün kullandım alışamayınca kutusuna koydum

Zato

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman

Ona keycap ler yanlış montaj olmuş deniyor

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaslar ilk %60 klavyem. Denedim sevemedim. Alacak varsa 600e birakabilirim yoksa iade edicem. Klavye bir gunluk bile degil yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,030
Üyeler
161,190
Son üye
Referee
Top Bottom