MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
Geeky gk61 alın naysla aynı paraya geliyor summoner miniye para vermeyin.
Sahibindene de koyucaz tabi olmazsa iadesanırım iade edicez![]()
hocam ikinci el kısmına yazsanıza bir sürü kişi yazdı bana.sanırım iade edicez![]()
Leaven K620 bile daha kalitelidir bundan. Hot swap en azından.Keşke hot-swap olsaydı be. AMA YİNE DE İNANILMAZ İYİ FİYAT.
sattın mı brohocam ikinci el kısmına yazsanıza bir sürü kişi yazdı bana.
Bugun anlastik birisiyle alan birileri daha kesin cikar mutlaka ikinci el bolumune koy.sattın mı bro
Senbu klavyeye gereksiz ir önyargılısın sanki. O kadar kötü bir klavye değil kanka bu. Normal %60 ve Outemu switch li bir klavye. Eski fiyatında yüzüne bakmam da bu fiyt fena değil ki.Leaven K620 bile daha kalitelidir bundan. Hot swap en azından.
600 TL'ye leaven k620 var en azından kanka trendyol üzerinde 600 TL dahi vermek yazık günah. Elime geçti kullandığından ötürü biliyorum t60lar ile aynı klavye switchleri daha kötü yay sesleri çok daha yaygın çok kolay bozuluyor. Leaven k620 en azından hot swap 100 150ye bir set switch alır değiştirirsin.Senbu klavyeye gereksiz ir önyargılısın sanki. O kadar kötü bir klavye değil kanka bu. Normal %60 ve Outemu switch li bir klavye. Eski fiyatında yüzüne bakmam da bu fiyt fena değil ki.
ilan açtım sana yazanları yönlendirir misin knkBugun anlastik birisiyle alan birileri daha kesin cikar mutlaka ikinci el bolumune koy.
biliyorum
Leaven k620 alıp şöyle akko cream yellow switchle klavye yapasım var. Olur mu sence. O normal kasa alıp pamuk doldurmalar falan üşeniyom.600 TL'ye leaven k620 var en azından kanka trendyol üzerinde 600 TL dahi vermek yazık günah. Elime geçti kullandığından ötürü biliyorum t60lar ile aynı klavye switchleri daha kötü yay sesleri çok daha yaygın çok kolay bozuluyor. Leaven k620 en azından hot swap 100 150ye bir set switch alır değiştirirsin.