🔥İndirim 🔥XPG Summoner Mini Red Switch Klavye 599 TL🔥

Geeky gk61 alın naysla aynı paraya geliyor summoner miniye para vermeyin.

Keşke hot-swap olsaydı be. AMA YİNE DE İNANILMAZ İYİ FİYAT.

Arkadaşlar klavye bende de mevcut kapalı kutu duruyor. Chery mx full summoner kullanıyorum. İade etmeyi düşünmüyorum ihtiyacı olana satabilirim ankara içi

Son düzenleme:
Leaven K620 bile daha kalitelidir bundan. Hot swap en azından.
Senbu klavyeye gereksiz ir önyargılısın sanki. O kadar kötü bir klavye değil kanka bu. Normal %60 ve Outemu switch li bir klavye. Eski fiyatında yüzüne bakmam da bu fiyt fena değil ki.

Senbu klavyeye gereksiz ir önyargılısın sanki. O kadar kötü bir klavye değil kanka bu. Normal %60 ve Outemu switch li bir klavye. Eski fiyatında yüzüne bakmam da bu fiyt fena değil ki.
600 TL'ye leaven k620 var en azından kanka trendyol üzerinde 600 TL dahi vermek yazık günah. Elime geçti kullandığından ötürü biliyorum t60lar ile aynı klavye switchleri daha kötü yay sesleri çok daha yaygın çok kolay bozuluyor. Leaven k620 en azından hot swap 100 150ye bir set switch alır değiştirirsin.

600 TL'ye leaven k620 var en azından kanka trendyol üzerinde 600 TL dahi vermek yazık günah. Elime geçti kullandığından ötürü biliyorum t60lar ile aynı klavye switchleri daha kötü yay sesleri çok daha yaygın çok kolay bozuluyor. Leaven k620 en azından hot swap 100 150ye bir set switch alır değiştirirsin.
Leaven k620 alıp şöyle akko cream yellow switchle klavye yapasım var. Olur mu sence. O normal kasa alıp pamuk doldurmalar falan üşeniyom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,433
Üyeler
189,265
Son üye
togwinn
Geri