Tabikide ama kalite olarak çok fark etmeyeceğini söylemek lazım. Summoner olsa cherry switch deri pad felan ama bu ürün çinli ürünlere benziyor belki fason olabilir. Marka diye çok beklentiye girilmesin.rampage gibi markalar yerine bunu almak daha iyi
Outemu. Geeky veya E-Yooso alın bu paraya. ABS plastik ve Outemu kötü bir klavye.Fiyat çok güzel ama sanırım outemu var.
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Laptop.Com.TR
Tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60'ına sahip olan XPG SUMMONER MINI, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler. Tümüwww.laptop.com.tr
Buda Blue switch
XPG Summoner Mini RGB Blue Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Laptop.Com.TR
Tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60'ına sahip olan XPG SUMMONER MINI, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler. Tümüwww.laptop.com.tr
Switch markası.Outemu nedir hocam?
Ben de araştırdım biraz Abdullah kardeşin açıkladığı gibi aynı. Sırf marka diye para vermeyin. Çinde sıradan bir üreticide üretilip üzerine Asus Rog yazılmış olsa da alacak millet. Marka kaliteli olabilir normalde ama ürün modeli bazlı bakmak daha doğru. Bu ürün büyük ihtimal düşük bütçelerde rekabet edebilsin diye ucuza mal edilmiş üzerine marka basılmış dandik klavyelerden biri.
Bu arada kaliteli ufak bir klavye (Red switchli) önerisi yaparsanız 2.masaüstüme almak istiyorum. Fiyat 2000tl civarına kadar çıkabilirim. Sessiz olması ve tuşlarının büyük olması tercihim.
fn tuşuna basılı tutup yukarıdaki numerik tuşlara basıyorsunf1 tuşlarına felan nasıl basıyoz bu klavyede ?
Rampage Hydra bunu yok eder meselarampage gibi markalar yerine bunu almak daha iyi
Hocam aldığınız klavye linki var mı ?Valla ben aldım 2 hafta sonra sattım. Çok fena yay sesi çıkıyor ve ışıklandırması hiç iyi değil. Ha bu fiyata outemu switchli başka klavye bulamazsınız orası ayrı ama ben bunu sattıktan sonra amazondan aynı fiyata farklı bir klavye aldım ve ondan çok daha memnun kaldım. Tabii onların garantisi sıkıntı oluyor ama yine de şu anda kullandığım klavyeyi daha çok beğeniyorum. Klavye red ve blue switch olmak üzere iki modele sahip. Hot swap değil. Işıklandırması her kapanıp açıldığında sıfırlanıyor. Ok tuşlarının W, A, S ve D üstünde olması da büyük sıkıntı yaptı bana. Ayrıca klavyede herhangi bir ayak yok koyduğunuz gibi duruyor. Ben şahsen almanızı tavsiye etmem. Bende XPG diye aldım ama memnun etmedi.
bende ilk alışveriş ama 740tlOutemu. Geeky veya E-Yooso alın bu paraya. ABS plastik ve Outemu kötü bir klavye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switch markası.
fn tuşuna basılı tutup yukarıdaki numerik tuşlara basıyorsun
Rampage Hydra bunu yok eder mesela
Paranızı çöpe atmayın Aliexpressten ilk alışveriş indirimi ile Z11T alın
E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ben 6 aydır kullanıyorum bileklik ilk günkü gibiTam boy Summoner modelini bu hafta garantiye yollicam aldigim gunden beri yüzümü guldurmedi. Bileklik 20 gunde catlamaya soyulmaya basladi tuslarda yay sesi var buyuk tuslarda aydinlatma sorunu var hizli yazdiginda eksik harf yazma sorunu var. Benim sansimdanmidir nedir insallah iade alirlar
Z11t yaz aramaya daha ucuzu çıkarbende ilk alışveriş ama 740tl
hocam attığınız klavye güzel de türkçe değil ,o sıkıntı olmuyor muOutemu. Geeky veya E-Yooso alın bu paraya. ABS plastik ve Outemu kötü bir klavye.
Switch markası.
fn tuşuna basılı tutup yukarıdaki numerik tuşlara basıyorsun
Rampage Hydra bunu yok eder mesela
Paranızı çöpe atmayın Aliexpressten ilk alışveriş indirimi ile Z11T alın
E-YOOSO Z11T USB kablolu mekanik oyun klavyesi mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları Gamer için rus brezilyalı portekizce bilgisayar dizüstü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com