Neler Yeni

Yardım XPrime Titan alınır mı?

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
Fiyatı 5k üstelik peşin fiyatına 3 taksit var.

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz
Bu markadan genel olarak bir şey alınması taraftarı değilim zaten kullanıcı yorumları ortada oturma bölümünün köşelerden açılır büyük ihtimal ile onun yerine bu sıcaklar da da çok iyi gidecek olan Decathlon QUECHUA almanı öneririm şahsen bu markanın koltuğundan buna geçeceğim daha iyi ve f/p. (ekstra kolçağın tekinin vidası da tabandan gevşekti üstüne tahta çaktım da sağlamlaştı.)

Rotlive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Barış Zorbek
Koltukları nasıl bilmiyorum ama bu markanın gaming masasını kullanıyorum. Montaj vida yerleri gelişi güzel açıldığı için kendim delerek hizaladım. Özensiz bir üretim yapmışlardı ama malzeme kalitesinden memnunum.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu markadan genel olarak bir şey alınması taraftarı değilim zaten kullanıcı yorumları ortada oturma bölümünün köşelerden açılır büyük ihtimal ile onun yerine bu sıcaklar da da çok iyi gidecek olan Decathlon QUECHUA almanı öneririm şahsen bu markanın koltuğundan buna geçeceğim daha iyi ve f/p. (ekstra kolçağın tekinin vidası da tabandan gevşekti üstüne tahta çaktım da sağlamlaştı.)
Hocam linkte kamp sandalyesi var ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koltukları nasıl bilmiyorum ama bu markanın gaming masasını kullanıyorum. Montaj vida yerleri gelişi güzel açıldığı için kendim delerek hizaladım. Özensiz bir üretim yapmışlardı ama malzeme kalitesinden memnunum.
Yani tercih etmeyin diyorsunuz

Rotlive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Barış Zorbek

Masa için montaj yaparken kendim delip yapabildim ama koltukta böyle özensiz bir üretimle karşılaşırsanız halletmek daha zor olur, bence başka marka tercih edin

byfaresiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
faresiz

Evet kamp sandalyesi, uzun süredir gaming koltuğu kullanıyorum bunu denedim ve gaming koltuğu saçmalığından daha konforlu ve havadar eğer ısrarın yoksa bu konuda konfor ve diğer açılardan benim tavsiyem budur, Yakın bir yerde mağazası varsa gidip denemeni tavsiye ederim.
Belirttiğim koltuğun özelliği
+Hafif
+Sabit
+Alt tabandan ve arkadan hava alıyor
-Tekerlek yok, sürülemiyor
-Tamamen yatırıp uzanma yatma imkanın yok (belli bir yatırma ayarı var uzanmalık yeterli bir ayar)
Gaming koltuğun özelliği
+Yatırıp uzanma
+Tekerlekleri ile sürme imkanı
+Sallanan sandalye imkanı (çok tedirgin ediyor bir sıkıntıda gidecek gibi oluyor bedava olmadığı için mal zorlamadım ve çokta kullanmadım bu özelliği)
-Oturduğumuz taban bölümünün köşelerden açılması, derilerin sökülmesi
-Tekerlek vb yerlerin pislenmesi ve yeri vilade vb araçlar ile sildiğimizde pisliklerin yapışması (ben halı kullanmıyorum)
-Tekerlekli olduğu için sabit kalmaması (ben halı kullanmıyorum)
-Bir sorunun da ters döndürmeye çalışmak zor ağır bir yapıda belirtildiği üzere 16kg civarı hacmi var ve bu dar alanda zorluya biliyor koltuğun sırt kısmı uzun olmasıda işi zorlaştırıyor
-Yaz aylarında alt ve sırt tarafının terlemesi (eğzama sorunu olanlar için problem olabilir, mesela ben)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom