Neler Yeni

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Yakup Bolat
Kalp kırdığımı düşünmüyorum ama arkadaş anlamamakta inat ediyor
Hocam ben seni anlıyorum düzgünce anlattım sen anlamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E dostum o zaman 200tl için niye konu aciyorsun diyorsun sana attığım ssde 600tl indirim var olarak gözüküyor bizde insanız her ürünün bir önceki Hepsiburada fiyatını bilemeyiz ben elimdeki veriler neyse ona göre açıyorum. 100-200 ü görsem zaten açmam. Ayrıca şuanda en ucuzu buysa konu kapanmıştır. İşine gelen alır işine gelmeyen almaz.
@MamiKK burda ne demişim ben sana önceki fiyatının 5k olduğunu bilsem açmam demişim demi bende insanım her ürünün bir önceki site fiyatını bilemem elimdeki verilerde olan neyse ona göre açıyorum diyorum bunda anlasilmayacak bir şey var mı ?
Ayrıca sen bu ürüne değil tüm urunlere salliyorsun kettle da %25 indirim var neyine yetmiyor.

Kalp kırdığımı düşünmüyorum ama arkadaş anlamamakta inat ediyor
Daha fazla da uzatmaya değmez ben kalbini kırdıysam özür dilerim kusura bakma .

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Valla @yakupbolat19 kardeşim senin sayende ben ve pek çok arkadaş 33 bine Acer'ın dizüstü makinesini aldık. Bu şekilde devam etmeni isterim, ellerine sağlık.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam ben seni anlıyorum düzgünce anlattım sen anlamıyorsun.

@MamiKK burda ne demişim ben sana önceki fiyatının 5k olduğunu bilsem açmam demişim demi bende insanım her ürünün bir önceki site fiyatını bilemem elimdeki verilerde olan neyse ona göre açıyorum diyorum bunda anlasilmayacak bir şey var mı ?
Ayrıca sen bu ürüne değil tüm urunlere salliyorsun kettle da %25 indirim var neyine yetmiyor.

Daha fazla da uzatmaya değmez ben kalbini kırdıysam özür dilerim kusura bakma .
Tüm ürünlere sallamadım kankam kettle iyi dedim orda %25 var dedim.
1000 lirada %25 250₺ yapar, kötü bi indirim değil ama 5000 lirada 200TL Bence indirim olarak niteliklendirilmemeli.
Hepsiburadada geçmiş fiyatı yazıyor ondan bahsettim insansın bende insanım görmeyebilirsin sorun değil ama bende bi tüketici olarak bunu indirim olarak görmüyorum ve bi çok kişi bana katılacaktır bence.
Bizde kırıla kırıla kalp kalmadı be hocam bende özür dilerim kusura bakma

Mesela paylaştığın schafer termos ürünüde çok iyi, ben tanesini yanlış hatırlamıyorsam 600 e almıştım mağazasından.

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Mustafa
Hacı uzun zamandır seni takip ediyordum millet boşuna sinir olmamış sana onu fark ettim, 50-200₺ için konu açıyosun. Bendeki indirim kuponu daha çok işe yarıyor
😱😱😱

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Yakup Bolat
Tüm ürünlere sallamadım kankam kettle iyi dedim orda %25 var dedim.
1000 lirada %25 250₺ yapar, kötü bi indirim değil ama 5000 lirada 200TL Bence indirim olarak niteliklendirilmemeli.
Hepsiburadada geçmiş fiyatı yazıyor ondan bahsettim insansın bende insanım görmeyebilirsin sorun değil ama bende bi tüketici olarak bunu indirim olarak görmüyorum ve bi çok kişi bana katılacaktır bence.
Bizde kırıla kırıla kalp kalmadı be hocam bende özür dilerim kusura bakma

Mesela paylaştığın schafer termos ürünüde çok iyi, ben tanesini yanlış hatırlamıyorsam 600 e almıştım mağazasından.
Tamam resim kusura bakma iyi forumlar

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Kaan
Bu ürün aylardır bu fiyatta zaten. Hatta geçenlerde kendi sitesinde ekstra indirimle 4750 TL idi, belki halen devam ediyordur. Hiç onerebilecegim bir marka değil bu arada. Gidip xDrive Tarsus ya da IKEA Markus alınmasından yanayım. Bir iki aydır Tarsus kullanıyorum, bu konudakinden kat kat konforlu.

Top Bottom