aligoren
80+
Dahası
Indirim.diye bişi yok
Indirim.diye bişi yok
Kalp kırdığımı düşünmüyorum ama arkadaş anlamamakta inat ediyorAnladım hocam, ama ikinizde gittikçe inatlaşıyorsunuz gerek yok bence kalp kırmaya.
Hocam ben seni anlıyorum düzgünce anlattım sen anlamıyorsun.Kalp kırdığımı düşünmüyorum ama arkadaş anlamamakta inat ediyor
@MamiKK burda ne demişim ben sana önceki fiyatının 5k olduğunu bilsem açmam demişim demi bende insanım her ürünün bir önceki site fiyatını bilemem elimdeki verilerde olan neyse ona göre açıyorum diyorum bunda anlasilmayacak bir şey var mı ?E dostum o zaman 200tl için niye konu aciyorsun diyorsun sana attığım ssde 600tl indirim var olarak gözüküyor bizde insanız her ürünün bir önceki Hepsiburada fiyatını bilemeyiz ben elimdeki veriler neyse ona göre açıyorum. 100-200 ü görsem zaten açmam. Ayrıca şuanda en ucuzu buysa konu kapanmıştır. İşine gelen alır işine gelmeyen almaz.
Daha fazla da uzatmaya değmez ben kalbini kırdıysam özür dilerim kusura bakma .Kalp kırdığımı düşünmüyorum ama arkadaş anlamamakta inat ediyor
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.Valla @yakupbolat19 kardeşim senin sayende ben ve pek çok arkadaş 33 bine Acer'ın dizüstü makinesini aldık. Bu şekilde devam etmeni isterim, ellerine sağlık.
Tüm ürünlere sallamadım kankam kettle iyi dedim orda %25 var dedim.Hocam ben seni anlıyorum düzgünce anlattım sen anlamıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MamiKK burda ne demişim ben sana önceki fiyatının 5k olduğunu bilsem açmam demişim demi bende insanım her ürünün bir önceki site fiyatını bilemem elimdeki verilerde olan neyse ona göre açıyorum diyorum bunda anlasilmayacak bir şey var mı ?
Ayrıca sen bu ürüne değil tüm urunlere salliyorsun kettle da %25 indirim var neyine yetmiyor.
Daha fazla da uzatmaya değmez ben kalbini kırdıysam özür dilerim kusura bakma .
Hacı uzun zamandır seni takip ediyordum millet boşuna sinir olmamış sana onu fark ettim, 50-200₺ için konu açıyosun. Bendeki indirim kuponu daha çok işe yarıyor
Tamam resim kusura bakma iyi forumlarTüm ürünlere sallamadım kankam kettle iyi dedim orda %25 var dedim.
1000 lirada %25 250₺ yapar, kötü bi indirim değil ama 5000 lirada 200TL Bence indirim olarak niteliklendirilmemeli.
Hepsiburadada geçmiş fiyatı yazıyor ondan bahsettim insansın bende insanım görmeyebilirsin sorun değil ama bende bi tüketici olarak bunu indirim olarak görmüyorum ve bi çok kişi bana katılacaktır bence.
Bizde kırıla kırıla kalp kalmadı be hocam bende özür dilerim kusura bakma
Mesela paylaştığın schafer termos ürünüde çok iyi, ben tanesini yanlış hatırlamıyorsam 600 e almıştım mağazasından.
Eyvallah sanadaTamam resim kusura bakma iyi forumlar
Yakuptv olabilir mi bu? XdHacı uzun zamandır seni takip ediyordum millet boşuna sinir olmamış sana onu fark ettim, 50-200₺ için konu açıyosun. Bendeki indirim kuponu daha çok işe yarıyor
Hepsiburada botu mu yazdın üstad %3 indirim olunca oto konu açılıyor.