Neler Yeni

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

hayriye

80+ Bronze
Benim zihnimi okuyacan işime yaramayan indirimi paylaşmayacan demek istiyor bazı arkadaşlar. Bence paylaşan adamın paylaştığı işinize yaramıyorsa yorum yapmayarak ve satın almayarak konu altlara inip kaybedilebilir öyle yapacaklarına beğenmiyorum deyip bir şeyler başlatıyorlar. Benim bildiğim Yakupbolat 19 kimseye paylaştığı şeyi zorla aldırmıyor :D

Ek olarak bir ürünü çok takip edip belli bir fiyat bandına düşmesini bekleyenler var 5400 çok oluyor beşe düşerse alayım diye bahane arıyor insanlar genelde o kesim de takip ediyor. Veya atıyorum satıcıyı beğenmeyip siteyi beğenmeyip başka siye bekleyenler oluyor işinize yaramayana bir şey demek yerine boşverip geçseniz gerçekten görmeyeceksiniz

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
E dostum o zaman 200tl için niye konu aciyorsun diyorsun sana attığım ssde 600tl indirim var olarak gözüküyor bizde insanız her ürünün bir önceki Hepsiburada fiyatını bilemeyiz ben elimdeki veriler neyse ona göre açıyorum. 100-200 ü görsem zaten açmam. Ayrıca şuanda en ucuzu buysa konu kapanmıştır. İşine gelen alır işine gelmeyen almaz.
Tamam dostum iyi forumlar, lütfen beni engelle

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Benim zihnimi okuyacan işime yaramayan indirimi paylaşmayacan demek istiyor bazı arkadaşlar. Bence paylaşan adamın paylaştığı işinize yaramıyorsa yorum yapmayarak ve satın almayarak konu altlara inip kaybedilebilir öyle yapacaklarına beğenmiyorum deyip bir şeyler başlatıyorlar. Benim bildiğim Yakupbolat 19 kimseye paylaştığı şeyi zorla aldırmıyor :D
Allah razı olsun hocam senden yeminle kimsenin boğazına sarılmadım alın diye 😅 Kimin işine gelirse alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam dostum iyi forumlar, lütfen beni engelle
Engellenecek bir şey yok görüşlerine saygı duyarım fakat biraz empati kurmanı rica ediyorum.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Allah razı olsun hocam senden yeminle kimsenin boğazına sarılmadım alın diye 😅 Kimin işine gelirse alır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Engellenecek bir şey yok görüşlerine saygı duyarım fakat biraz empati kurmanı rica ediyorum.
Dostum benim işime yarayacak bi indirim şahsen ama olayı anlamıyosunuz siz. Bak bu ürün 5000 lira ama 200 tl indirim koymuşlar bence indirim değil bu.
1.5lt çaycı paylaşmışsın ürün 950-1000 lira ama 750 ye düşmüş. Fiyat skalasına göre çaycının indirimi daha yüksek, insanlar benim gibi bu yüzden sinir oluyordur sana. 50-100 liralık indirimin ne kadarlık üründe olduğu önemli. Çaycının fiyat iyi bence.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Dostum benim işime yarayacak bi indirim şahsen ama olayı anlamıyosunuz siz. Bak bu ürün 5000 lira ama 200 tl indirim koymuşlar bence indirim değil bu.
1.5lt çaycı paylaşmışsın ürün 950-1000 lira ama 750 ye düşmüş. Fiyat skalasına göre çaycının indirimi daha yüksek, insanlar benim gibi bu yüzden sinir oluyordur sana. 50-100 liralık indirimin ne kadarlık üründe olduğu önemli. Çaycının fiyat iyi bence.
1000 den 750 ye düştüyse bir ürün %25 indirim vardır yetmiyosa bakma kardeşim bu kadar basit !

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Adam akıllı açıklamaya çalışıyoz ne toxicleşiyon kanks
Toxiclesmiyorum kettle indirimin yüzdelik dilimini söylüyorum matematik bilmiyorsundur belki diye kusura bakma yanlış anlaşıldıysam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bence diğer arkadaş haklı.
Ben şahsi fikirlerimi söylüyorum mesela schafer termos paylaşmış çok güzel fırsat bence ama bu bahsettiğim üründeki 200 liralık indirimi az bulduğumuz için tüm bu konuşmalar

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Ben şahsi fikirlerimi söylüyorum mesela schafer termos paylaşmış çok güzel fırsat bence ama bu bahsettiğim üründeki 200 liralık indirimi az bulduğumuz için tüm bu konuşmalar
Anladım hocam, ama ikinizde gittikçe inatlaşıyorsunuz :D gerek yok bence kalp kırmaya.

Top Bottom