İlgimi çekmiyor.Yerli olarak Kurtlar Vadisi ilk 97 bölümü seyretmenizi öneririm. Türkiye'de diziye karşı ne kadar büyük ön yargı olsa da girip izlemiştim ve bu yaşıma kadar izlemediğime pişman olmuştum. Bölüm süreleri ortalama bir saat civarında ve konusu sadece mafya olmayan derin konuları içeren dizidir.
İzliyorum.abim the flash serisini çok seviyordu deneyebilirsin
Konusu nedir?X-files
Rica ederim, iyi seyirler.İlgimi çekmiyor.
Önerin için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzliyorum.
Şu anda sezon finalinde onu bekliyorum.
Konusu nedir?
Kesinlikle LostÖnerilerinizi bekliyorum dostlar.
izlemediysen SONUNA kadar değer ilk başlar azıcık sıkıcı gelebilir ama çok iyi devamı ayrıca the 100,sherlock,dark,prison break,wiçır 3 xD,punısher,lupin,wanda vision,lost,vikingsİzledim.
Yok onu izlemedim.
İzlemeye değer mi?
1 bölüm izleyebildim sadece.
Evet yabancı.
Viking ilgimi çekmiyor.Hangi kategori olursa olsun Vikings ve Punisher üstüne dizi yoktur sanmam.
Lupin ve Dark hariç hepsini izledim.izlemediysen SONUNA kadar değer ilk başlar azıcık sıkıcı gelebilir ama çok iyi devamı ayrıca the 100,sherlock,dark,prison break,wiçır 3 xD,punısher,lupin,wanda vision,lost,vikings
Çok uzun be.Kesinlikle Lost
İzlemeye değer bir dizi midir?Breaking Bad.
himym yerine çok daha kaliteli bir sitcom olan brooklyn 99 öneririmİzlemeye değer mi?
stranger thingsin asıl güzel olduğu kısım 3. sezon. ilk 2 sezon çok yavaş tempolu ve sıkıcı1 bölüm izleyebildim sadece.![]()
Pişman olmazsınViking ilgimi çekmiyor.
Punisher izledim.
Lupin ve Dark hariç hepsini izledim.
Konuları nedir?
Çok uzun be.
Canavarlar vs. ilgimi pek çekmiyor.stranger thingsin asıl güzel olduğu kısım 3. sezon. ilk 2 sezon çok yavaş tempolu ve sıkıcı