Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
O da sevindi canımKızın sevinmesi gerekmiyor mu?
O da sevindi canımKızın sevinmesi gerekmiyor mu?
En azından en kısa zamanda dene en azından olmicaksa boş yere hayal kurmazsın ama olursan ne güzel
Bir problemimiz daha var kız benden 1 yaş büyükEn azından en kısa zamanda dene en azından olmicaksa boş yere hayal kurmazsın ama olursan ne güzel
Yaş sadece sayıdırBir problemimiz daha var kız benden 1 yaş büyük
KraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalYaş sadece sayıdır
Yaş sadece sayıdır
O zaman dene (YTD buna sne karar ver,olucak şeylerden ben sorumlu değilimdir karşıdaki kendi iradesiyle seçim yapar)Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona bakarsak değişik bir şekilde bizim ailede bitmeyen bir döngü var;
Annem babamdan 1 yaş büyük
Babaannem büyükbabamdan 1 yaş büyük
...
O benden 1 yaş büyük
:O
1 Ay sonra buraya yazarım kabul etmezse olacaklardan sen sorumlusunO zaman dene (YTD buna sne karar ver,olucak şeylerden ben sorumlu değilimdir karşıdaki kendi iradesiyle seçim yapar)
Bu arada zaten belli eder o da1 Ay sonra buraya yazarım kabul etmezse olacaklardan sen sorumlusun
hocam bu bitcoin mi YTD yazıyorsunuzO zaman dene (YTD buna sne karar ver,olucak şeylerden ben sorumlu değilimdir karşıdaki kendi iradesiyle seçim yapar)
İleride birlikte olabileceğim kişi hakkında tavsiyede bulunuyor BTC'den daha sıkıntılı bir durum YTD demezse sonu kötü yerlere varabilirhocam bu bitcoin mi YTD yazıyorsunuz
Ama gün gittikçe onun gözünde değerleniyor ama belki bir gün değersiz olcakhocam bu bitcoin mi YTD yazıyorsunuz
Bu iyiydiAma gün gittikçe onun gözünde değerleniyor ama belki bir gün değersiz olcak