Kalçanın dolgunu kadının olgunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu fena sardı yalnız Abdullah abinin tabiriyle çayımı kahvemi alıp okuyorum
ne güzel söylediniz hocamKalçanın dolgunu kadının olgunu
Haha 10 sayfa olmuş.Kanka sen geriden geliyorsun şuan sevgili oldular bile hatta şuan bana da sevgili ayarlamaya çalışıyoruz
Tecrübesizlik, belki şey diyebilirsiniz “kafaları çok uyuyorsa zamanla başta olmasa bile birbirlerini sevebilirler”. Tabii ki istediğiniz şeye inanmakta özgürsünüz ama yakın arkadaştan sevgili olmaz dememde bir sorun yok herhalde (bunun örneklerini gördüm, kendim dahil olmak üzere), hele ki sevdiğinden emin değilsen.Hocam kabul etti bile
ne çabuk 11.sayfaya geldik daha demin 1-2 deydikkKonu fena sardı yalnız Abdullah abinin tabiriyle çayımı kahvemi alıp okuyorum
Bence çok daha iyi olabilir ama bilemiyorumHaha 10 sayfa olmuş.
Tecrübesizlik, belki şey diyebilirsiniz “kafaları çok uyuyorsa zamanla başta olmasa bile birbirlerini sevebilirler”. Tabii ki istediğiniz şeye inanmakta özgürsünüz ama yakın arkadaştan sevgili olmaz dememde bir sorun yok herhalde (bunun örneklerini gördüm, kendim dahil olmak üzere), hele ki sevdiğinden emin değilsen.
Lna yüreğime iniyordu .D
La olm dur modlar konuyu falan kilitleyecek keyfimizi kaçırma
Deneyip görmek de bir yol tabii. Zaten her şeyin mutlaka istisnası vardır ama bazı şeyler geç anlaşılınca çok kırıcı, üzücü oluyor.Bence çok daha iyi olabilir ama bilemiyorum
Teşkilat hayallerimi diyor ve arisens ölüyorBoş yere her gün daha çok umutlanıyorsun yaz bence zamanından tasarruf edersin boş yere umutlanmazsın
Hem ne kaybedebilirsinki en çok
Teşkilat hayallerimi diyor ve arisens ölüyor
Boyun okeyse tipine göre muamele boyun kısaysa g.oBir problemimiz daha var kız benden 1 yaş büyük
Elhamdülillah o yönden çok şanslıyım.Boyun okeyse tipine göre muamele boyun kısaysa g.o