Uygundur.Yamaha XT 125R A1 ehliyet için uygun mu?Merhaba. Yaklaşık 7 ay sonra A1 ehliyet almayı düşünüyorum ve motor olarak aklımda Yamaha XT 125R var fakat aklımda ki soru XT 125R A1 ehliyete uygun mudur?
niye ki kullananlara sorduğumda başlangıç için gayet iyi dedilereğer bundan bahsediyorsan alınmaz çöpYamaha XT 125 R Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır Yamaha XT 125 R motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu motor mu çöp, neye göre dedin bunueğer bundan bahsediyorsan alınmaz çöpYamaha XT 125 R Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
Sahibinden satılık ikinci el ve sıfır Yamaha XT 125 R motor fiyatları, yeni scooter, enduro, chopper, moped, cross, racing, naked modelleri Türkiye' nin motosiklet ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
11.500e 2005 model 57bin kmde motor almak için afedersinde ***** olmak lazımBu motor mu çöp, neye göre dedin bunu![]()
İyi de nereden biliyorsun adamın 57 bin KM motorsiklet alacağını. Azıcık mantık adam sadece motor modelini vermiş. Kafana göre motor KM'si buluyorsun.eğer bundan bahsediyorsan alınmaz çöpYamaha XT 125 R Motosiklet Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Motor İlanları sahibinden.com'da
bunu alacağıma 0 km mondial alirim daha iyiİyi de nereden biliyorsun adamın 57 bin KM motorsiklet alacağını. Azıcık mantık adam sadece motor modelini vermiş. Kafana göre motor KM'si buluyorsun.
motorun komple reflektiye edilmiş olduğunu yazmış satan arkadaş11.500e 2005 model 57bin kmde motor almak için afedersinde ***** olmak lazım
2005 model yamaha ile 2021 model mondiali karşılaştırsan bile kazanan yamaha olur 2004 crypton bordoya sahiptik bir an olsun sakin sürmedim motoru teker yaptım kaldırımdan atladım ama bakımlarını da düzgün yaptım her viteste son devirleri hayvan gibi zorlasam bile mondialin rolantide ki titreşimini vermiyordu bin km de bir elf moligraf f1 10 40 veya castrol 4t 20 40 kullandım 1 de 50 2 de 80 3 de 110 4 te 140 a kadar çıktım sonra bu motor kazada gitti,bunu alacağıma 0 km mondial alirim daha iyi