acy94
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Instagram profilinin ekran görüntüsü ikna eder herhaldeVay be gerçekten de sahibi misiniz? Şaka gibi gelmiyor değil.
Instagram profilinin ekran görüntüsü ikna eder herhaldeVay be gerçekten de sahibi misiniz? Şaka gibi gelmiyor değil.
Fake Sayfa yemezler (!)Instagram profilinin ekran görüntüsü ikna eder herhaldeAlıntıyı görüntüle
Hocam ismimin baş harfleri, 94 doğumluyumHocam isminiz niye acy94![]()
Isminiz garibime gitti desemHocam ben yamaxstore'un sahibiyim. Tüm ürünler yetkili distribütör garantisi altında. Dolayısıyla merak etmene gerek yok dostum![]()
şaka zaten bence instagram hesabının şifresini yazsın inanakVay be gerçekten de sahibi misiniz? Şaka gibi gelmiyor değil.
Rog Strix 2080 Super ile Palit 3070 takas edebiliriz istersenizHocam ismimin baş harfleri, 94 doğumluyum![]()
Hocam bana ürün gönderirseniz size güzel bir referans olurumşu anda referans oluşturma çabası içerisindeyiz. Makul bir kar koyup satıyoruz ürünleri.
Şu an o işe bütçe ayırabilecek konumda değiliz. Olunca yapacağım öyle bir şeyHocam bana ürün gönderirseniz size güzel bir referans olurum
Şaka bir yana, sitedeki ürün sayısı az. Gaming.gen'de de böyle ama onlar anlaşmalı PC toplayınca yayıldılar baya. Bir yayıncıyla sistem toplamayı düşünüyor musunuz?
çekiliş çok yakında olacak@acy94 Hocam bir çekiliş yapın, veya bana sponsor olun![]()
Hayda katılırız ozamanŞu an o işe bütçe ayırabilecek konumda değiliz. Olunca yapacağım öyle bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çekiliş çok yakında olacak
Tamamdır, ilgilenip cevap atmanız biöe yeterInstagram profilinin ekran görüntüsü ikna eder herhaldeAlıntıyı görüntüle
RAM satışı varsa sitede güvendiğiniz bir RAM' i yollayın bana çipi güzel olsun alıyım onu aaa çok iyi OC oluyo diyim herkese öneriyim sonra size geri yollıyım sizin satışınız artar stonks!Şu an o işe bütçe ayırabilecek konumda değiliz. Olunca yapacağım öyle bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çekiliş çok yakında olacak