Yamax Store Güvenlimidir?

Vay be gerçekten de sahibi misiniz? Şaka gibi gelmiyor değil.
Instagram profilinin ekran görüntüsü ikna eder herhalde :D
WhatsApp Image 2020-12-01 at 00.00.23.jpeg

Hocam ben yamaxstore'un sahibiyim. Tüm ürünler yetkili distribütör garantisi altında. Dolayısıyla merak etmene gerek yok dostum:)
Isminiz garibime gitti desem 🤣

şu anda referans oluşturma çabası içerisindeyiz. Makul bir kar koyup satıyoruz ürünleri.
Hocam bana ürün gönderirseniz size güzel bir referans olurum:D
Şaka bir yana, sitedeki ürün sayısı az. Gaming.gen'de de böyle ama onlar anlaşmalı pc toplayınca yayıldılar baya. Bir yayıncıyla sistem toplamayı düşünüyor musunuz?

Hocam bana ürün gönderirseniz size güzel bir referans olurum:D
Şaka bir yana, sitedeki ürün sayısı az. Gaming.gen'de de böyle ama onlar anlaşmalı PC toplayınca yayıldılar baya. Bir yayıncıyla sistem toplamayı düşünüyor musunuz?
Şu an o işe bütçe ayırabilecek konumda değiliz. Olunca yapacağım öyle bir şey :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@acy94 Hocam bir çekiliş yapın, veya bana sponsor olun :D
çekiliş çok yakında olacak

Şu an o işe bütçe ayırabilecek konumda değiliz. Olunca yapacağım öyle bir şey :D

Hayda katılırız ozaman :D

RAM satışı varsa sitede güvendiğiniz bir RAM' i yollayın bana çipi güzel olsun alıyım onu aaa çok iyi OC oluyo diyim herkese öneriyim sonra size geri yollıyım sizin satışınız artar stonks!

Ciddi değilim ama hayır demem yani :p

Sahibide burdais zaten galiba yeni firma yeni yeni taniniyor aslında çok bilinmeyen böyle çok firma var itopya sinerji bu site gibi mağazalar

Geri