Neler Yeni

Yanlışıkla oldu donanım arşivi çöp

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Senin Binance hesabına kendi bilgisayarından, cihazından giriş yaptıysa belki IP'den bir şeyler bulunabilir.
Untitled.jpg

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Artık kimse bir şey yapamaz ona. Güvenmediğin insana para yollamıcaksın.

Fatih24

80+ Bronze
knk para yatırılıyor kasa acılıyor bunlarda sıkıntı yok skini çekemiyorsun veya katladıgın parayı çekemıyorsun sadece çekme yok bu da dolandırıcılıga gırıyor
Yeni sistem geldi withdraw diye çıkardığın itemı satıyorsun sonra withdraw kısmından istediğin skini satın alıyorsun

akan

80+ Bronze
Bu senin hatan kimse artık bir şey yapamaz, geçmiş de olmasın bu arada böyle bir hatayı nasıl yaptıysan.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Şimdi 60 bin lira birisine aktardım engelledi beni nasıl bulabilirim karşı şahsı
Yarın direkt olarak savcılığa gidip dosya ve dökümanlar ile suç duyurusunda bulun eğer elinde ekran görüntüleri ve dekont gibi bir şey yoksa hiçbirşey çıkmaz, Ayrıca maalesef o parayı biraz zor alırsın harcadım gibi şeyler söyleyip parayı vermeyecektir maksimum alacağı yaptırım 2-3 yıl hapis. kusura bakma ama salaklık sende.

surisuri0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman
Yarın direkt olarak savcılığa gidip dosya ve dökümanlar ile suç duyurusunda bulun eğer elinde ekran görüntüleri ve dekont gibi bir şey yoksa hiçbirşey çıkmaz, Ayrıca maalesef o parayı biraz zor alırsın harcadım gibi şeyler söyleyip parayı vermeyecektir maksimum alacağı yaptırım 2-3 yıl hapis. kusura bakma ama salaklık sende.
sadece adama para gönderdiğim bildirim var

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Polise gidin, Olayları açık açık anlatın, sizi gerekli yerlere yönlendirirler. Karşı taraf ile iletişim kurduğunuz yer(ler)den bir şey elde edebilirsiniz, belki.

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Top Bottom