Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Gemiş olsun.telefonu ve sıfırladı ve mesajları sildirtmişti baya güveniyodum
Gemiş olsun.telefonu ve sıfırladı ve mesajları sildirtmişti baya güveniyodum
Nasıl kaptırdın?Geçmiş Olsun Bu Tür Sitelere Güvenmeyiniz hocam bende bi siteye 50 liramı kaptırmıstım cs go live sitesine .d
geçmiş olsun.60 bin liram gitti karşı tarafı bulabilir miyim
knk para yatırılıyor kasa acılıyor bunlarda sıkıntı yok skini çekemiyorsun veya katladıgın parayı çekemıyorsun sadece çekme yok bu da dolandırıcılıga gırıyorNasıl kaptırdın?
Csgo live kaç senedir kullanıyorum o yüzden soruyorum
Yeni sistem geldi withdraw diye çıkardığın itemı satıyorsun sonra withdraw kısmından istediğin skini satın alıyorsunknk para yatırılıyor kasa acılıyor bunlarda sıkıntı yok skini çekemiyorsun veya katladıgın parayı çekemıyorsun sadece çekme yok bu da dolandırıcılıga gırıyor
Gitti para geçmiş olsun60 bin liram gitti karşı tarafı bulabilir miyim
Yarın direkt olarak savcılığa gidip dosya ve dökümanlar ile suç duyurusunda bulun eğer elinde ekran görüntüleri ve dekont gibi bir şey yoksa hiçbirşey çıkmaz, Ayrıca maalesef o parayı biraz zor alırsın harcadım gibi şeyler söyleyip parayı vermeyecektir maksimum alacağı yaptırım 2-3 yıl hapis. kusura bakma ama salaklık sende.Şimdi 60 bin lira birisine aktardım engelledi beni nasıl bulabilirim karşı şahsı
sadece adama para gönderdiğim bildirim varYarın direkt olarak savcılığa gidip dosya ve dökümanlar ile suç duyurusunda bulun eğer elinde ekran görüntüleri ve dekont gibi bir şey yoksa hiçbirşey çıkmaz, Ayrıca maalesef o parayı biraz zor alırsın harcadım gibi şeyler söyleyip parayı vermeyecektir maksimum alacağı yaptırım 2-3 yıl hapis. kusura bakma ama salaklık sende.
tamam kardeşim ***** mısın sen neyi bekliyosun gitsene polise ya kaybettiğin para üç beş bişey mi????sadece adama para gönderdiğim bildirim var