Yanlışıkla oldu donanım arşivi çöp

ne gönderdiysen hangi cüzdandan oraya gir orada transfer geçmişi var , adresi kopyala ve etherscan sitesi var oraya gir , mevzu zaten bunları araştırmadan bilmeden gidip bu işleri yapmanız, millet kripto paraları sonsuza kadar yükselecekmiş sanıyor gözü kapalı evi arabayı basıyor hepsine yazık olacak. Ben 4 yıldır takip ediyorum içerdeki adamların %95i halen zararda , bizim milletimizi gerçekten anlamak güç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ucuza coin alıcaktım 60klık doge gönderdim

adamı nasıl buluruz
bulamazsın dostum

adamı nasıl buluruz
sadece sana verdiği adresten parana ne yaptığını izleyebilirsin adamın kendisine ulaşamasın , blockchain altyapısı buna izin vermiyor . Adamı kendi çabanla bulsan bile suçlayabileceğin bir argüman yok , siber suçlara gidip şikayet edersen belki iletişim kurduğun hesaptan bulabilirler

adamı nasıl buluruz
Adamı bulman çok zor çünkü blockhain mantığı cüzdanları koruyor.
Ayrıca adam sana nasıl piyasanın altına coin satsın bi düşünsen önce?
O para gitti.

Geçmiş Olsun Bu Tür Sitelere Güvenmeyiniz hocam bende bi siteye 50 liramı kaptırmıstım cs go live sitesine .d
Binance Türkiye şubesi olan ve globalde en çok kullanılan ve milyon dolarınların döndüğü kripto para borsalarından bir tanesi.
Binance sadece bir aracı ve birisine para gönderirken sana en az 2 tane olmak üzere 3 tane doğrulama kodu soruyor.
  • E-mail hesabına gelen kod,
  • SMS olarak gelen kod,
  • Google Authenticatoru kodu.
Dandik kasa açma siteleriyle bir tutuyorsunuz.

ne gönderdiysen hangi cüzdandan oraya gir orada transfer geçmişi var , adresi kopyala ve etherscan sitesi var oraya gir , mevzu zaten bunları araştırmadan bilmeden gidip bu işleri yapmanız, millet kripto paraları sonsuza kadar yükselecekmiş sanıyor gözü kapalı evi arabayı basıyor hepsine yazık olacak. Ben 4 yıldır takip ediyorum içerdeki adamların %95i halen zararda , bizim milletimizi gerçekten anlamak güç

bulamazsın dostum

sadece sana verdiği adresten parana ne yaptığını izleyebilirsin adamın kendisine ulaşamasın , blockchain altyapısı buna izin vermiyor . Adamı kendi çabanla bulsan bile suçlayabileceğin bir argüman yok , siber suçlara gidip şikayet edersen belki iletişim kurduğun hesaptan bulabilirler
gmail verdi uzaktan sıfırladı telefonumu

60K'yı niye tanımadığın birisine gönderdin ben onu anlamadım?

hocam sizin aç gözlülüğünüzden dolayı dolandırıldınız geçmiş olsun gidin siber suçlara başvurun belki bi ihtimal bulunur.

Dostum 60 bin tl kaybetmişsin burada ne işin var allah aşkına gitsene polise

Bana biraz troll gibi geldi attığına dair ss i buraya atın ve sonra da polise gidin

O kadar ucuza almışsın ki coin'in tanesi 0 TL'ye gelmiş, 0 TL de olmadığı için coin alamamışsın.

Paranın geri dönüşü olacağını sanmıyorum.(coin olarak gönderdiyseniz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,022
Üyeler
185,998
Son üye
edm62
Geri