bulamazlarbulabiliyorlar mı
bulamazlarbulabiliyorlar mı
ucuza coin alıcaktım 60klık doge gönderdimNeden gönderdiniz ki?
adamı nasıl buluruzbu arada seni binance dolandırmamış sen kendini dolandırmışsın bro , parayı çöpte mi buluyorsunuz anlamak güç
ne gönderdiysen hangi cüzdandan oraya gir orada transfer geçmişi var , adresi kopyala ve etherscan sitesi var oraya gir , mevzu zaten bunları araştırmadan bilmeden gidip bu işleri yapmanız, millet kripto paraları sonsuza kadar yükselecekmiş sanıyor gözü kapalı evi arabayı basıyor hepsine yazık olacak. Ben 4 yıldır takip ediyorum içerdeki adamların %95i halen zararda , bizim milletimizi gerçekten anlamak güçnerden
bulamazsın dostumucuza coin alıcaktım 60klık doge gönderdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
adamı nasıl buluruz
sadece sana verdiği adresten parana ne yaptığını izleyebilirsin adamın kendisine ulaşamasın , blockchain altyapısı buna izin vermiyor . Adamı kendi çabanla bulsan bile suçlayabileceğin bir argüman yok , siber suçlara gidip şikayet edersen belki iletişim kurduğun hesaptan bulabilirlerucuza coin alıcaktım 60klık doge gönderdim
adamı nasıl buluruz
Adamı bulman çok zor çünkü blockhain mantığı cüzdanları koruyor.ucuza coin alıcaktım 60klık doge gönderdim
adamı nasıl buluruz
Binance Türkiye şubesi olan ve globalde en çok kullanılan ve milyon dolarınların döndüğü kripto para borsalarından bir tanesi.Geçmiş Olsun Bu Tür Sitelere Güvenmeyiniz hocam bende bi siteye 50 liramı kaptırmıstım cs go live sitesine .d
gmail verdi uzaktan sıfırladı telefonumune gönderdiysen hangi cüzdandan oraya gir orada transfer geçmişi var , adresi kopyala ve etherscan sitesi var oraya gir , mevzu zaten bunları araştırmadan bilmeden gidip bu işleri yapmanız, millet kripto paraları sonsuza kadar yükselecekmiş sanıyor gözü kapalı evi arabayı basıyor hepsine yazık olacak. Ben 4 yıldır takip ediyorum içerdeki adamların %95i halen zararda , bizim milletimizi gerçekten anlamak güç
bulamazsın dostum
sadece sana verdiği adresten parana ne yaptığını izleyebilirsin adamın kendisine ulaşamasın , blockchain altyapısı buna izin vermiyor . Adamı kendi çabanla bulsan bile suçlayabileceğin bir argüman yok , siber suçlara gidip şikayet edersen belki iletişim kurduğun hesaptan bulabilirler
adam uzaktan telefonumu sıfırladı elimde kanıt yok ve crypto parayla yaptık alışverişiDostum 60 bin TL kaybetmişsin burada ne işin var allah aşkına gitsene polise
İllaki cüzdan geçmişinden bi transfer olduğunu görebilirsinBana biraz troll gibi geldi attığına dair ss i buraya atın ve sonra da polise gidin