crycasher2
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
yanlislikla kasik yok diye calpolu azima dayiyarak ictim ve 2 kasik icmis gibi oldum bi sorun olur mu
yok ula calpoldan bişe olmaz afied kankamyanlislikla kasik yok diye calpolu azima dayiyarak ictim ve 2 kasik icmis gibi oldum bi sorun olur mu
Bir daha ağzına dayıyarak içmezsin 2 kaşık calpol bir şey yapmaz.yanlislikla kasik yok diye calpolu azima dayiyarak ictim ve 2 kasik icmis gibi oldum bi sorun olur mu
ateş yada ağrı için kullaniliyo zaten tabi her seyin fazlası zarar ama sen yan etkilerine bak yinede kagidindan ne olur ne olmaz belirti vs olursa hastaneye gidersinyanlislikla kasik yok diye calpolu azima dayiyarak ictim ve 2 kasik icmis gibi oldum bi sorun olur mu
biraz daha içsin tadı güzel dfsduhfsdıoufhsdfhyok ula calpoldan bişe olmaz afied kankam
aslında aşırısı karaciğer yetmezliği yapar. sıkıntılıdır yani. bilmeden konuşmamak lazım.yok ula calpoldan bişe olmaz afied kankam
SDKLFSNMDLf valla tadi guzel ama korktumbiraz daha içsin tadı güzel dfsduhfsdıoufhsdfh
tabi dedigin dogrudur ama bi seferligine fazladan kacincada direk karaciger yetmezligide yapmazdaaslında aşırısı karaciğer yetmezliği yapar. sıkıntılıdır yani. bilmeden konuşmamak lazım.
baktin kalbe agri vs vuruyo kelimei şahadet getir bekleSDKLFSNMDLf valla tadi guzel ama korktum
tek seferde aşırı doz yapar. tabii ki bu arkadaşın içtiği miktar yapmaz. ama tek seferde de yapar.tabi dedigin dogrudur ama bi seferligine fazladan kacincada direk karaciger yetmezligide yapmazda
o zaman dicek bişe yok başkan akil akildan ustundurtek seferde aşırı doz yapar. tabii ki bu arkadaşın içtiği miktar yapmaz. ama tek seferde de yapar.
eyvallah kral adamsın.o zaman dicek bişe yok başkan akil akildan ustundur
aga benim bobreklere cigerlerime falan ayar mi ceksek ya korkuyomo zaman dicek bişe yok başkan akil akildan ustundur
sende kankameyvallah kral adamsın.
ula ne ayari sat gitsin 400 500k veriyolar bobrege cigere mis gibi paraaga benim bobreklere cigerlerime falan ayar mi ceksek ya korkuyom