Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

Yapıkrediye üye olmak isteyen varsa ben kendi aldığım paydan da 100 TL veriyorum aynı zamanda puanları nasıl nakite çevirebileceğinizi de biliyorum. Yani benim referansımdan üye olursanız toplamda 400 TL kazanabilirsiniz. Link için PM.

kapatın şu konuyu artıkın baydı hergün görmekten sıkıldım herkes ogrendı hortlatmayın su konuyu

Yok ben değil de anlaşılan sen hiç okumamışsın belli, yapacak bir şey yok
O kadar adama karşılıklı para ödülü gelmedi ve okumayı bilen tek kişi sensin yani öyle mi o.O2

IMG_20230402_234849.jpg

Okumaya zahmet etmeseydin keşke belli ki katılmaya yaşın yetmiyor

O kadar adama karşılıklı para ödülü gelmedi ve okumayı bilen tek kişi sensin yani öyle mi o.O2

Okumaya zahmet etmeseydin keşke belli ki katılmaya yaşın yetmiyor
Bugün 250₺ para puanım geldi çağıran 50₺ kazanıyor üye olan ilk 50₺ sonra 250₺ Nays uygulamasına havale ediyorsun 250₺ daha geliyor istiyorsan kanıt atarım @Frkndmt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üye olacak arkadaşlar varsa davet kodu paylaşırım özelden

Bugün 250₺ para puanım geldi çağıran 50₺ kazanıyor üye olan ilk 50₺ sonra 250₺ Nays uygulamasına havale ediyorsun 250₺ daha geliyor istiyorsan kanıt atarım @Frkndmt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üye olacak arkadaşlar varsa davet kodu paylaşırım özelden
kampanya bitmedi mi kanka 28 şubat son diyor

Dostlar Yapı Kredi kampanya başlatmış ve referans ile müşteri olanlara karşılıklı olarak 300er TL veriyor.
Ref kodu isterseniz iletirim ana konu olur ise konuya ekleyeceğim
Not şu anda da devam ediyor. 31 MAYIS'A uzatıldı
Alıntıyı görüntüle
İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 tl de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak.

İyi akşamlar, ben Yapıkredi müşterisi oldum açıldı bankakartım ve internet şubem ama 50tl de gelmedi, 250 TL de? Burdan bir arkadaşın ref kodu ile üye oldum, o da bana 100tl yollayacak.
Yapikredi İnternet sitesinden destek talebi aç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,718
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri