Neler Yeni

Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Çelebi
İsteyenlere özelden davet modu atabilirim. Hazır paraya ihtiyacım varken pamuk gibi gelir

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,127
İsim
Oğuz Oğuz
Birsey soracağım ben yapalı 2 gün oldu. Benim 300₺ puanım direk anında geldi. Ben babamın davet kodu ile kayıt olmuştum. Ona ise 250₺ geldi direk. Kalan 50₺ gelmedi. Sizce gelir mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Birsey soracağım ben yapalı 2 gün oldu. Benim 300₺ puanım direk anında geldi. Ben babamın davet kodu ile kayıt olmuştum. Ona ise 250₺ geldi direk. Kalan 50₺ gelmedi. Sizce gelir mi?
50tl 1 gün içinde geliyor genelde

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Bu kampanyadan eski yapıkredi müşterileri yararlanamıyor mu :/ Arkadaşımı davet edip ben de 3-5 bir şey kazansaydım.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Sen arkadaşını davet edebilirsin. Hem sen hem o 300tl kazanırsın.
Aaa çok iyi. Peki bu bahsedilen "işlem sonrası 250tl" olayı nasıl işliyor?

Mesela davet ettiğim arkadaşım nays'a bakiye yükleme şeklinde para harcasa oluyor mu?

Ve harcamayı yapmadan önce davet eden kişi gibi kredi kartına sahip olması mı gerekiyor yoksa uygulama içindeki sanal hesaptaki vadesiz TL'deki IBAN'dan mı hallediliyor yükleme işlemi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aaa çok iyi. Peki bu bahsedilen "işlem sonrası 250tl" olayı nasıl işliyor?

Mesela davet ettiğim arkadaşım nays'a bakiye yükleme şeklinde para harcasa oluyor mu?

Ve harcamayı yapmadan önce davet eden kişi gibi kredi kartına sahip olması mı gerekiyor yoksa uygulama içindeki sanal hesaptaki vadesiz TL'deki IBAN'dan mı hallediliyor yükleme işlemi?
Ibana para yukleyip tlcarddan işlem yapabilir. Naysa250tl para yüklerse olur.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostlar Yapı Kredi kampanya başlatmış ve referans ile müşteri olanlara karşılıklı olarak 300er TL veriyor.
Ref kodu isterseniz iletirim ana konu olur ise konuya ekleyeceğim
Not şu anda da devam ediyor. 31 MAYIS'A uzatıldı
Alıntıyı görüntüle
Ben 14 Mayısı bekliyorum:D kim iktidarda kalırsa veya başa yeni kim geçerse kampanyalar yapacakları için 🤔😅

Top Bottom