50tl 1 gün içinde geliyor geneldeBirsey soracağım ben yapalı 2 gün oldu. Benim 300₺ puanım direk anında geldi. Ben babamın davet kodu ile kayıt olmuştum. Ona ise 250₺ geldi direk. Kalan 50₺ gelmedi. Sizce gelir mi?
hocam puan harca diye bir uygulama var oradan 100tllik razer gold puanı alıp bynogamede satarak paraya çevirebilirsiniz.
Aaa çok iyi. Peki bu bahsedilen "işlem sonrası 250tl" olayı nasıl işliyor?Sen arkadaşını davet edebilirsin. Hem sen hem o 300tl kazanırsın.
Ibana para yukleyip tlcarddan işlem yapabilir. Naysa250tl para yüklerse olur.Aaa çok iyi. Peki bu bahsedilen "işlem sonrası 250tl" olayı nasıl işliyor?
Mesela davet ettiğim arkadaşım nays'a bakiye yükleme şeklinde para harcasa oluyor mu?
Ve harcamayı yapmadan önce davet eden kişi gibi kredi kartına sahip olması mı gerekiyor yoksa uygulama içindeki sanal hesaptaki vadesiz TL'deki IBAN'dan mı hallediliyor yükleme işlemi?
Yakının 250 TL harcama yaparsa hem ona hem sana 250 daha geliyor toplam 300 hiç mi okumadın?Yakınını çağıran kazanıyor yalnız parayı yazıyı dikkatli okursanız, ayrıca 300 TL değil 50 TL.
Ben 14 Mayısı bekliyorum kim iktidarda kalırsa veya başa yeni kim geçerse kampanyalar yapacakları içinDostlar Yapı Kredi kampanya başlatmış ve referans ile müşteri olanlara karşılıklı olarak 300er TL veriyor.
Ref kodu isterseniz iletirim ana konu olur ise konuya ekleyeceğim
Not şu anda da devam ediyor. 31 MAYIS'A uzatıldı
Alıntıyı görüntüle
Yok ben değil de anlaşılan sen hiç okumamışsın belli, yapacak bir şey yokYakının 250 TL harcama yaparsa hem ona hem sana 250 daha geliyor toplam 300 hiç mi okumadın?