Yapı Kredi Müşteri Ol 300tl Kazan

hasan bey parayı kırdığınız hala link peşindesiniz :D
:D Dostum biraz geldi evet ama o kadar fazla değil. Konumda referansını diğer arkadaşlar da paylaşıyor bir şey demiyorum :D

nasıl kazancam 300
anlatcak avr mı

nasıl kazancam 300
anlatcak avr mı
Hocam referans koduyla mobilden müşteri olacaksınız 50tl bonus geliyoe hemen bir de 250tl naysa para yüklersen(oraya yüklersen geri parayı kendine gonderebiliyorsun) veya herhangi bir şey 250tl daha bonus geliyor.
Referans kodum WBZ98FVH

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ilar
:D Dostum biraz geldi evet ama o kadar fazla değil. Konumda referansını diğer arkadaşlar da paylaşıyor bir şey demiyorum :D
biraz mı en az 3 kişi gelse 750₺ allah bereket versin

Hocam referans koduyla mobilden müşteri olacaksınız 50tl bonus geliyoe hemen bir de 250tl naysa para yüklersen(oraya yüklersen geri parayı kendine gonderebiliyorsun) veya herhangi bir şey 250tl daha bonus geliyor.
Referans kodum WBZ98FVH
Hocam Naysa attığımız parayı başka birisine yolladığımız zaman harcama sayılıyor ve Yapıkrediye 250tl bonus geliyor değilmi? 1 hafta mı sürüyor 250 bonusun gelmesi peki?

Hocam Naysa attığımız parayı başka birisine yolladığımız zaman harcama sayılıyor ve Yapıkrediye 250tl bonus geliyor değilmi? 1 hafta mı sürüyor 250 bonusun gelmesi peki?
Evet hocam. Başkasına değil kendine de eft yapabilirsin tekrar.
1 hafta içinde hocam daha erken de gelebiliyor

Nakite cevrilmiyor diye biliyorum. World puan çok yerde geçiyor zaten. A101 migros hepsiburada örnek olarak
Hocam şimdi diyelim ki ben ref ile kayıt oldum 50 tl geldi hesabıma. Daha sonra hesaba 200 tl para attım ve nays kartıma 250 tl para gönderdim diyelim. 7-8 gün sonra 250 tl puan geldiği zaman o parayı da naysa atıp kullanabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,494
Üyeler
185,113
Son üye
azemkardeş
Geri