❌İndirim Bitti! YAPIŞ Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060 32.799 TL

Hocam ihtiyacın varsa al fırsat diye alma bence. Benim durum daha kötü. 5600lü masaüstünü am5e geçirecektim 7600x var elimde anakart var şimdi düşünüyorum bunu alsam mı diye.
Evet hocam sizinki daha kötüymüş :D. Kasayı güçlendiriyim deseniz taşınmaz buda onun yanına güzelde gider vs.

Evet hocam sizinki daha kötüymüş :D. Kasayı güçlendiriyim deseniz taşınmaz buda onun yanına güzelde gider vs.
keşke uyuyakalsaydım foruma girmeseydim de görmeseydim şimdi komple uyku kaçtı 🤣 üstüne bir de next tvyi aldım kredi kartı patlar bu ay taksitle de alsam daha aybaşında sayılırız.

1tb olsa düşünmeden yapışıcamda şimdi alsam dolunca napcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke uyuyakalsaydım foruma girmeseydim de görmeseydim şimdi komple uyku kaçtı 🤣
Ah be hocam. Eğer çok seyehat etmiyorsanız kasayı güçlendirin bence. Ediyorsanız sizde alın geçin. :D

Lenovo LOQ anakart yandı serviste şuan. Para iadesi yaparlar diye aldım bunu hazırda dursun. 😂

1tb olsa düşünmeden yapışıcamda şimdi alsam dolunca napcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ah be hocam. Eğer çok seyehat etmiyorsanız kasayı güçlendirin bence. Ediyorsanız sizde alın geçin. :D
Vatanın trendyoldaki stoğu bitmiş bu laptop için. Sitede hala stok görünüyor ama gidecek gibi o da. Ya alıp pişman olacam ya almayıp pişman olacam 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,918
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri