subhan....
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Watt ekran kartinda ne oluyor kanka yani işlemine bilmiyorum bilgilendirirmisin.Ekran kartı kaç watt
Watt ekran kartinda ne oluyor kanka yani işlemine bilmiyorum bilgilendirirmisin.Ekran kartı kaç watt
Evet hocam sizinki daha kötüymüşHocam ihtiyacın varsa al fırsat diye alma bence. Benim durum daha kötü. 5600lü masaüstünü am5e geçirecektim 7600x var elimde anakart var şimdi düşünüyorum bunu alsam mı diye.
keşke uyuyakalsaydım foruma girmeseydim de görmeseydim şimdi komple uyku kaçtıEvet hocam sizinki daha kötüymüş. Kasayı güçlendiriyim deseniz taşınmaz buda onun yanına güzelde gider vs.
Bu modellerin hepsinde ısınma problemi var hocam ya ama performans kısmıyor o konuda için rahat olsun.hocam o zaman biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. çünkü 30 watt limitle 80 derece üstüne çıkmıyordu benim izlediğim testlerde
1tb olsa düşünmeden yapışıcamda şimdi alsam dolunca napcam.Evet hocam sizinki daha kötüymüş. Kasayı güçlendiriyim deseniz taşınmaz buda onun yanına güzelde gider vs.
Ah be hocam. Eğer çok seyehat etmiyorsanız kasayı güçlendirin bence. Ediyorsanız sizde alın geçin.keşke uyuyakalsaydım foruma girmeseydim de görmeseydim şimdi komple uyku kaçtı![]()
NolduuMacbook var alasım geldiNefret etmeye başladım bu forumdan.
tüm gaming laptoplar ısınıyor yapacak bir şey yok tabi. kroniksiz olması çok güzel bu modelinBu modellerin hepsinde ısınma problemi var hocam ya ama performans kısmıyor o konuda için rahat olsun.
Habir bir şey alasım geliyor foruma girdikçe.Nolduu
Ahahah doğru gerçekten.Habir bir şey alasım geliyor foruma girdikçe.
Vatanın trendyoldaki stoğu bitmiş bu laptop için. Sitede hala stok görünüyor ama gidecek gibi o da. Ya alıp pişman olacam ya almayıp pişman olacam1tb olsa düşünmeden yapışıcamda şimdi alsam dolunca napcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ah be hocam. Eğer çok seyehat etmiyorsanız kasayı güçlendirin bence. Ediyorsanız sizde alın geçin.![]()