Video nerede göremedim ayrıca 5.3ghz nasıl çıkarttınız 7500f islemcisini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam gördüm video internette ki test videolari
Ryzen masterde oto ayar çekeyim bi muhtemelen macun yanlış sürdüm benvideo bu biraz ileri sarın ilk önce default değerler ile sonra 1.2 volt 5.3 ghz hızındaki sıcaklık değerleri mevcut.
İşlemcinin turbo frekansız 5050 mhz 250 mhz overclok yapmış adam 5300 mhz olmuş. Macunları da soğutucunun içinden çıkanları uygulamış.Video nerede göremedim ayrıca 5.3ghz nasıl çıkarttınız 7500f islemcisini
Tamam gördüm video internette ki test videolari
Voltajı düşürün hocam 1.4 çok yüksek.Ryzen masterde oto ayar çekeyim bi muhtemelen macun yanlış sürdüm ben
Yok hocam 5ghz çalışıyor ama soğutucu da bir sorun mu var anlamadım 50 derece de bile üst radyatör pişiyor bildiginİşlemcinin turbo frekansız 5050 mhz 250 mhz overclok yapmış adam 5300 mhz olmuş. Macunları da soğutucunun içinden çıkanları uygulamış.
Voltajı düşürün hocam 1.4 çok yüksek.
Bu arada 1.4 voltaj ile aldığınız saat hızı nedir? 5.5 ghz i vuruyor mu
Ryzen masterde oto ayar çekeyim bi muhtemelen macun yanlış sürdüm ben
Hocam 5ghz kendi turbo frekansı boşta 40 45 dereceyi geçmemesi lazım yükte de 70in altında kalmalı. Hele ki arctic aldıysanız 60larda olmalı. Radyatörün çalıştığından emin misiniz?Yok hocam 5ghz çalışıyor ama soğutucu da bir sorun mu var anlamadım 50 derece de bile üst radyatör pişiyor bildigin
Hocam bende 1.4 voltaj 5.050 GHz çalışıyorAlıntıyı görüntüle
Prime95 ile 20 dk test yaptım 240mm soğutucu var he voltaj çok dalgalanıyor ama normalmi bilmiyorum Üsteki VD ( Max ) artık neyse pek bilmiyorum 7500f 80 derece cidden fazla 360 artic aldınız birde
bnmkide normalde 4.9 5.1 arası değişiyo oyunlarda ama prime95 kalın geldi sanırım 4.2 takılıyo 1.4 vvoltaj acaba ayarlarmı kurcalanmış bende her şey otodaHocam bende 1.4 voltaj 5.050 GHz çalışıyor
uygulama üzerinden oynanmış olmalıbnmkide normalde 4.9 5.1 arası değişiyo oyunlarda ama prime95 kalın geldi sanırım 4.2 takılıyo 1.4 vvoltaj acaba ayarlarmı kurcalanmış bende her şey otoda