Yardiim lutfen pc alcam

avcikurtu

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben oyun bilgisayarı alcam 5000 liraya güzel bir pc olsun yada seçtiğim pc bilgisayarı o oyunu acarmi onu da yardım ederseniz sevinirim ben

Asus tuf vg27aqml1a almayı düşünüyorum aslında ama valorant fc24 25 pes25 gibi oyunları acarmı kaç gb pc kaç gb ram lutfem yazin

Ben oyun bilgisayarı alcam 5000 liraya güzel bir pc olsun yada seçtiğim pc bilgisayarı o oyunu acarmi onu da yardım ederseniz sevinirim ben

Asus tuf vg27aqml1a almayı düşünüyorum aslında ama valorant fc24 25 pes25 gibi oyunları acarmı kaç gb pc kaç gb ram lutfem yazin
maalesef 5000 TL gibi bir rakama düzgün bir sistem dizemezsin

2.elden anca ondada biraz zoe

monitör bu pc değil sadece görüntü veriyor
kasa (içi parçalarla dolu) olmadan görüntü de vermez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör bu pc değil sadece görüntü veriyor
kasa (içi parçalarla dolu) olmadan görüntü de vermez
monitörün fiyatı 15 k neden 5 k ya pc istiyorsun :D

Yanlis yazmisim beyler ben kasayı sonra alcam 16gb ram ana kart filan bunlar sonra bu monitörü almayı planlıyorum ama oynayacağım oyunlarda ne kadar gerekli onu anlamadım 3 ay sonra filan hepsi kurmayı planliyorum

sizin monitör + pc olarak ne kadar bütçeniz var

5k ya PC alırsın ama sadece CS.16 oynarsın hiçbir oyunun oynayamazsın en az 10k knk

Yani benim fc24 oynasam o kalitedeki bi oyun bilgisayarı olsa iyi olur bütçe 20k sınır

5k ya PC alırsın ama sadece CS.16 oynarsın hiçbir oyunun oynayamazsın en az 10k knk
Hocam 5k diye yazmışım 15k di ama 20k ya çıkarttım maks o kadar verebilirim

Başta kendinizi yanlış izah ettiniz. Monitörü 2.elden 2k gibi bir fiyata alırsanız 18kya güzel bir sistem alınır

Monitör den oyun oynanılirmi onuda bilmiyorum bilgisayarım olmadığı senin diyebilirsiniz belki oldu ama masaüstü bilgisayar valorant filan oynaniliyor ama ben yeni bir bilgisayar alıp fc24 gibi oyunları oynamak istiyorum

Başta kendinizi yanlış izah ettiniz. Monitörü 2.elden 2k gibi bir fiyata alırsanız 18kya güzel bir sistem alınır
Haklısınız

Öncelikle monitörden oyun oynayamazsın. İşlemci anakart ram ekran kartı ve psu almanız gerekiyor ve bunların uyumlu olması gerekiyor bir arkadaşınıza veya tanıdığınıza danişsaniz daha güzel olur , yoksa özelden yazabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,843
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri