- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cod warzona oynuyormusunuz hocam önerir misiniz? battle royale seven birisineValla ben 1 yıldan fazladır böyle kullanıyorum artık alıştım.
Cod warzona oynuyormusunuz hocam önerir misiniz? battle royale seven birisineValla ben 1 yıldan fazladır böyle kullanıyorum artık alıştım.
Yaklaşık 2 haftadan uzun süredir oynuyorum ve bayağı sevdim. Kesinlikle öneririm.Cod warzona oynuyormusunuz hocam önerir misiniz? battle royale seven birisine
Sizin ekran karti neyd8Yaklaşık 2 haftadan uzun süredir oynuyorum ve bayağı sevdim. Kesinlikle öneririm.
Sistem imzada yazıyor RX580 8GBSizin ekran karti neyd8
Bu ekran kartiyla kac fps aliyorsunuz codda hocamSistem imzada yazıyor RX580 8GB
Sistem ne ?Menüde de oyun içinde de 5 saniyelik donuyor surekli normalde 100fps aliyorum bir anda gpu%1e dusuyor şu an da oynayip ayni sorunu yaşayan var mi
9060xt ryzen 5 5500 32gb ram oyunla alakali sanirsam 10 dakika bekledikten sonra donmalar geçiyor oyunda anlamadimSistem ne ?
Bilmiyorum bakmadım ama kasma donma yok. Gerçi Basic grafiklerde kullanıyorum ama yüksek grafiklerde de oynadım kasma olmadı.Bu ekran kartiyla kac fps aliyorsunuz codda hocam