Çözüldü✓ Yardım bilgisayarım Aniden Kapandı Ve Açılmıyor

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Merhabalar
ogle saatlerimde kardesim oyun oynarken bilgisayar kapanıyor ve bir daha elektrik almıyor kasa ışıkları yanmıyor yüksek ihtimalle çok ısındıgını düşünüyorum sorun nerede hangi parçayı değiştirmem lazım?

Merhabalar
ogle saatlerimde kardesim oyun oynarken bilgisayar kapanıyor ve bir daha elektrik almıyor kasa ışıkları yanmıyor yüksek ihtimalle çok ısındıgını düşünüyorum sorun nerede hangi parçayı değiştirmem lazım?
PSU da bir sorun olabilir modeli nedir

Çek fişi bas açma tuşuna 15 20 saniye işe yaramazsa anakarttan pili çıkart tak ver gücü

Hocam o zaman bir aracın yandı senin. Statik elektrik dedim ama değilmiş bi servise götür.

Merhabalar
Psu kaynaklı duruyor güç almıyorsa. Başka bir olay gelmedi aklıma açıkçası. Anakarttada olabilir gerçi

Merhabalar
Sıcaklıktan dolayı olmaz. O psuda OTP koruması yok. İlk önce güç kablosunu çıkar ve güç tuşuna 30 saniye basılı tut 10 saniye bas çek yap. Açmaya çalış. Olmazsa BİOS'u sıfırlamayı dene. Yine Olmazsa ramlerden birini çıkar.

Sıcaklıktan dolayı olmaz. O psuda OTP koruması yok. İlk önce güç kablosunu çıkar ve güç tuşuna 30 saniye basılı tut 10 saniye bas çek yap. Açmaya çalış. Olmazsa BİOS'u sıfırlamayı dene. Yine Olmazsa ramlerden birini çıçıkar.
bios pilini çıkar tak yaptım gelen giden yok aksam ramleri denerim ama dedigim gibi en ufak bir tepki yok güç tuşuna bastıgımda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri