(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

Taşağımın sol tarafı kaşınıyor ilk başlarda kendiliğinden geçer diye doktora gitmek istemedim ama bir ay oluyor hala geçmedi doktora gitmeye de utanıyorum gidip ne diyeceğim çekiniyorum
daşşaklara dikkat etmek lazım git doktora.

Kaşıntı hastalığı işte. Belirtileri penisde kaşınma ile başlıyor tüm vücuda yayılıyor genellikle kaşıntıları gece yatarken başlıyor. Utanma git doktora krem felan verir eğer uyuz olduysan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz ailecek olduk 2 yıl geçmedi

2 ihtimal var
1-Mantar uğraştırır geçer
2-Scabies gençliğini alır verir eline.
Tıp'ta utanma yok kapıyı tıklayıp giricen Selamın aleyküm hocam veya hayırlı günler diyip sorununu söyleyeceksin. Doktor uzan veya indir diyecek lap diye malatafı çıkartacaksın vereceksin eline veya masaya koyacaksın.

bel altı kaşınıyor de anlar doktor, merak etme. ciddi bir şey yoksa doktor, "evlat, ac bakalım sol daşağını" demez büyük ihtimal krem verir. bende yaşadım çünkü

nesinden utanıyon bro bi tane kız doktor benim toplara dokunup ölçü almıştı.

Giriyorsun doktorun odaya, erkekse reyis , kadınsa kontes diye hitap ediyorsun. Benim yeniçerilerden soldakinin bir maruzatı var diyip kınından çıkarıyorsun kılıcını. Doktor kabzadan tutar inceler krem falan verir. Sen de eyvallah babayiğit, ben şu yeniçeri ocağının isyanını söndüreyim diyip çıkıyorsun odadan. Herkes hayran falan kalır sana ne kadar cool birisiydi falan der. Numaranı almaya çalışan hemşire falan olursa da gel akşam mehterin tokmağını vereyim sana dersin

Kısırlığa kadar gitme ihtimali olan bir yer. Kolum ağrısı çok problem değil . Ama düşüncesi bile kötü ,erkek adamsın testis önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,806
Üyeler
187,735
Son üye
vaxn99
Geri