Neler Yeni

(Yardım) Doktora gitmeye utanıyorum

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Hocam uyuz belirtileri başlamış olabilir veya herhangi bir önemli sağlık problemiyle karşı karşıya olabilirsiniz. 1 aydır da beklemişsiniz, orası hafife alınabilecek bir bölge değil. Bunun farkındasınızdır. Randevunuzu ürolojiden alın ve doktorunuzu erkek seçin. En erken zamanda gidin.

Gif Man

80+ Gold
nesinden utanıyon bro bi tane kız doktor benim toplara dokunup ölçü almıştı.
Çavuş Tüfeği Doğrulttu Mu ?

:monkahmm:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taşağımın sol tarafı kaşınıyor ilk başlarda kendiliğinden geçer diye doktora gitmek istemedim ama bir ay oluyor hala geçmedi doktora gitmeye de utanıyorum gidip ne diyeceğim çekiniyorum
Çok Büyük İhtimallen Mantardır " Deri Spreyi " Alarak Kurtulabilirsin .

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Serhat Gül
Taşağımın sol tarafı kaşınıyor ilk başlarda kendiliğinden geçer diye doktora gitmek istemedim ama bir ay oluyor hala geçmedi doktora gitmeye de utanıyorum gidip ne diyeceğim çekiniyorum
ürolojiye randevu alıyorsun.
Zaten alanları bu, günde kimbilir kaç tane inceliyorlar. Doktordan çekinilmez kadın olsun erkek olsun.
Apış aram ya da genital bölgem kaşınıyor diceksin belki inceler bitti gitti

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Erdoğan Aktaş
geceleri artıyor mu kaşıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Testis Kaşıntısı diye arat internette ve geçirebilecek yöntemler var ise araştır ayrıca mantar olabilir.

MooNcake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ayberk Battal
kitle çıkıp ameliyat olman gerektiğinde utancının bedelini ödersin. bekle bekle ameliyatla ikisini de alsınlar.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Erdoğan Aktaş
geceleri artıyor mu kaşıntı
dostum öncelikle geçmiş olsun benim de tatil de uyuz bulaşmış bu haberlere felan çıkmıştı uyuz vakaları çoğaldı diye o zaman ben kadın doktora gittim o vardı sadece o zaman uyuz belirtilerini sordu evet diyince bakmıyor bile bence utanmana gerek yok zor bi durum ama belki kötü bir şey gelceğini etkileyebilir git ve çavuşa sahip çık

Aykut D.

80+ Gold
Hocam utanmalik durum yok herkesin emanetine bakiyorlar gidip alete bakıp olm bunelan ağağağağağağ demez yanı rahat ol . Tıpta ayıp olmaz bir kere .

Top Bottom