Yardım lütfen. X Box almayı düşünüyorum.

Zultan

80+
Reaksiyon skoru
156
Merhabalar.
X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok.
Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım.
Lütfen yardım.

bütçe ne hocam

Merhabalar.
X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok.
Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım.
Lütfen yardım.
Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsiniz

Birde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?
Bütçe 12 bin civarındaysa sıfır Xbox Series S bakmak mantıklı gibi. Zaten 4 teraflop grafik ve yazılım destekleriyle 5-10 yıl sıkıntısız götürür. Daha önce kullandığım bir cihaz. Fiyatının üzerinde performans sağlıyor. Yeni nesil oyunlar için uzun müddet platform olarak yer almaya devam eder.

Birde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hiç bilmiyorum. Risk almayayım.
3k daha para biriktirebilirsen ps5 alırsın 2 el ama illa xbox istiyorsan yada bütceni aşamazsan sıfır yada 2 el xbox series s al 2 elde 8k altına almaya çalış

Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsiniz
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim.

3k daha para biriktirebilirsen ps5 alırsın 2 el ama illa xbox istiyorsan yada bütceni aşamazsan sıfır yada 2 el xbox series s al 2 elde 8k altına almaya çalış
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim. Veya kaç paraya almak mantıklı olur.

Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim.

Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim. Veya kaç paraya almak mantıklı olur.
hocam öncelikle param güvende ile alın 2 el alıcaksanız bence cdli sürüm almaya çalışın bazı oyunlar dijitala göre daha uygun olabiliyor birde tamir görüp görmedini sorun kontrol ederkende fan sesine vs dikkat edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,256
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri