Neler Yeni

Yardım lütfen. X Box almayı düşünüyorum.

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Zultan
Merhabalar.
X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok.
Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım.
Lütfen yardım.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Mert ash
bütçe ne hocam

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Merhabalar.
X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok.
Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım.
Lütfen yardım.
Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsiniz

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Zultan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Birde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?
Bütçe 12 bin civarındaysa sıfır Xbox Series S bakmak mantıklı gibi. Zaten 4 teraflop grafik ve yazılım destekleriyle 5-10 yıl sıkıntısız götürür. Daha önce kullandığım bir cihaz. Fiyatının üzerinde performans sağlıyor. Yeni nesil oyunlar için uzun müddet platform olarak yer almaya devam eder.

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Bayram Fırat
Birde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hiç bilmiyorum. Risk almayayım.
3k daha para biriktirebilirsen ps5 alırsın 2 el ama illa xbox istiyorsan yada bütceni aşamazsan sıfır yada 2 el xbox series s al 2 elde 8k altına almaya çalış

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Zultan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsiniz
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim.

3k daha para biriktirebilirsen ps5 alırsın 2 el ama illa xbox istiyorsan yada bütceni aşamazsan sıfır yada 2 el xbox series s al 2 elde 8k altına almaya çalış
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim. Veya kaç paraya almak mantıklı olur.

bada4434

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Bayram Fırat
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim.

Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim. Veya kaç paraya almak mantıklı olur.
hocam öncelikle param güvende ile alın 2 el alıcaksanız bence cdli sürüm almaya çalışın bazı oyunlar dijitala göre daha uygun olabiliyor birde tamir görüp görmedini sorun kontrol ederkende fan sesine vs dikkat edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,900
Üyeler
168,050
Son üye
Amon-Ra
Top Bottom