Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsinizMerhabalar.
X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok.
Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım.
Lütfen yardım.
Birde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?bütçe ne hocam
Hocam hiç bilmiyorum. Risk almayayım.Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsiniz
Bütçe 12 bin civarındaysa sıfır Xbox Series S bakmak mantıklı gibi. Zaten 4 teraflop grafik ve yazılım destekleriyle 5-10 yıl sıkıntısız götürür. Daha önce kullandığım bir cihaz. Fiyatının üzerinde performans sağlıyor. Yeni nesil oyunlar için uzun müddet platform olarak yer almaya devam eder.Birde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?
3k daha para biriktirebilirsen ps5 alırsın 2 el ama illa xbox istiyorsan yada bütceni aşamazsan sıfır yada 2 el xbox series s al 2 elde 8k altına almaya çalışBirde öyle bir şey var deme ya, 12Bin yeterli olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hiç bilmiyorum. Risk almayayım.
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim.Hocam ben xboxda 2. El taraftarıyım PlayStationlarda olmasada 2. El xboxlar fazla ucuz oluyor 2. El alabilirsiniz
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim. Veya kaç paraya almak mantıklı olur.3k daha para biriktirebilirsen ps5 alırsın 2 el ama illa xbox istiyorsan yada bütceni aşamazsan sıfır yada 2 el xbox series s al 2 elde 8k altına almaya çalış
hocam öncelikle param güvende ile alın 2 el alıcaksanız bence cdli sürüm almaya çalışın bazı oyunlar dijitala göre daha uygun olabiliyor birde tamir görüp görmedini sorun kontrol ederkende fan sesine vs dikkat edinAnladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladığım kadarı ile x box a o kadar para bağlanmaz, yani sıfırına. Peki 2. el almaya kalkarsam nelere dikkat etmeliyim. Veya hangi modele yönelmeliyim. Veya kaç paraya almak mantıklı olur.