Merdümgiriz
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Nasıl yapabilirim anlatır mısın rica etsemRufusla flash belleğe yazdırman gerekli.
İso dosyası olarak indiriyor.
Rufus programını indir https://rufus.ie/Nasıl yapabilirim anlatır mısın rica etsem
Hocam BIOS güncel ise GPT değil ise MBR seçmesi gerekmez mi?Partition scheme kısmından MBR seç diğerlerini değiştirme geldiği gibi default ayarlarda kalsın.
Microsoftun sitesinden indiriyor ne alaka ?Abiciğim İSO dosyası bozuk diyer konumda yazdıö
Bendede oldu İSO dosyasını direk nete Windows 10 20h mı ne idi son sürümü İSO dosyası diye yazması lzm ben öyle yaptım oldu mixrosoftun aracında Bi sıkıntı varMicrosoftun sitesinden indiriyor ne alaka ?
Hayır sıkıntı falan yok yanlış bilgi verme.Bendede oldu İSO dosyasını direk nete Windows 10 20h mı ne idi son sürümü İSO dosyası diye yazması lzm ben öyle yaptım oldu mixrosoftun aracında Bi sıkıntı var
Şuan Windows 8.1 kuruyor windows 10 ne alaka ?Bendede oldu İSO dosyasını direk nete Windows 10 20h mı ne idi son sürümü İSO dosyası diye yazması lzm ben öyle yaptım oldu mixrosoftun aracında Bi sıkıntı var
Win 10 konusunda açmıştı arkadaşHayır sıkıntı falan yok yanlış bilgi verme.
Windows 8.1 zaten iso dosyası olarak iniyor benim anlattığım gibi yapması gerek.
Post automatically merged:
Şuan Windows 8.1 kuruyor windows 10 ne alaka ?
Windows 10 u iso halinde indirmek istiyorsan bu linkten indirebilirsin.Win 10 konusunda açmıştı arkadaş
Haklısın ama şuan ki bilgisayarı windows 7 buradan yola çıkarak söyledim.Hocam BIOS güncel ise GPT değil ise MBR seçmesi gerekmez mi?