Neler Yeni

Yardıma ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Değirmenci
Ben yakın zamanda ekran kartını yükseltmek istiyorum ama darboğaz yapar mı pek bilemedim. Forumdan yardım almak istedim.
Rtx4070 Ti Süper almak istiyorum ama işlemcim ryzen 7 5800x yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuğra Yıldız
tahminimce 1080p de yapacaktir 2k veya 4k da sorunsuz olacaktir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tahminimce 1080p de yapacaktir 2k veya 4k da sorunsuz olacaktir.
Siteden hesaplamasına baktığımda %16 olarak gösteriyor bilmediğimden soruyorum ama bi arıza vs yaratır mı? Yaratmazsa kullanımda sıkıntı çeker miyim?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Ben yakın zamanda ekran kartını yükseltmek istiyorum ama darboğaz yapar mı pek bilemedim. Forumdan yardım almak istedim.
Rtx4070 Ti Süper almak istiyorum ama işlemcim ryzen 7 5800x yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
Aşırı bi darboğaz olmaz

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
chade
Siteden hesaplamasına baktığımda %16 olarak gösteriyor bilmediğimden soruyorum ama bi arıza vs yaratır mı? Yaratmazsa kullanımda sıkıntı çeker miyim?
darboğaz sitelerinin topu yalan bilgi veriyor. daha bir kez doğru sonuç verene rastlamadım. oraya bakma. 2k da yapmaz. yaparsa da çok az, rahatsız etmeyecek düzeyde olur. darboğaz olsa bile sisteminde bir arıza oluşmaz. sadece atıyorum 100 fps alabilecekken darboğaz yüzdesine göre 90-95 fps gibi biraz daha düşük bir değer alırsın.

Top Bottom