Yardım Samsung Galaxy Buds 3 kullanılır mı?

Mysteri

80+
Reaksiyon skoru
71
1.5-2 sene önce Samsung galaxy buds fe kullanıyordum servise gönderdim birkaç sıkıntı oldu ve bana değişim yapıldığını söylediler, gidip teslim aldığımda buds3 modelini verdiler buna uygun gördüklerini söylediler sizce bu model iyi midir ? bu arada Samsung 23 FE model telefonu kullanıyorum.

Buds 3 çok kaliteli ben severek kullanıyorum 2-3 ay oldu alalı şarjı çok iyi gidiyor mikrofonu ve ses kalitesi bayağ iyi. Gürültü engellemesi de güzel hatta çoğu kulaklıktan iyi silikonsuz olmasına rağmen.

Buds 3 çok kaliteli ben severek kullanıyorum 2-3 ay oldu alalı şarjı çok iyi gidiyor mikrofonu ve ses kalitesi bayağ iyi. Gürültü engellemesi de güzel hatta çoğu kulaklıktan iyi silikonsuz olmasına rağmen.
Hocam teslim aldım ama kutuyu açmadım çünkü düşmeler fazlasıyla yaşanıyormuş ve sanırım birkaç yorumda gördüm bozulmalar meydana geliyormuş. Siz böyle durumlar yaşadınız mı özellikle kulaktan düşme ?

Hocam teslim aldım ama kutuyu açmadım çünkü düşmeler fazlasıyla yaşanıyormuş ve sanırım birkaç yorumda gördüm bozulmalar meydana geliyormuş. Siz böyle durumlar yaşadınız mı özellikle kulaktan düşme ?
Kulaktan düşme şöyle millet yanlış takıyor (kulağa açılı şekilde takman lazım düz değil)ondan düşüyor bozulma olmadı hiç bi problem yok şuana kadar umarım ilerde çıkmaz da

Kulaktan düşme şöyle millet yanlış takıyor (kulağa açılı şekilde takman lazım düz değil)ondan düşüyor bozulma olmadı hiç bi problem yok şuana kadar umarım ilerde çıkmaz da
Anladım hocam, teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Buds3 FE' den iyi o zaman bu durumda

Hocam bende s24u kullanıyorum ikisini beraber kullanmak istiyorum siz kaça almıştınız şuan 3k verilir mi sizce r50i nc'den geçiş düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,514
Üyeler
186,742
Son üye
BEsim7753
Geri