Yarın edebiyat sınavım var ama bişey bilmiyorum

Golf 4 R32

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,658
11.sınıfım Yarın felsefe ve edebiyat sınavım var. Felsefeyi yine bi şekilde geçerim ama edebiyatı hiç bilmiyorum. Dersi dinliyorum ama yok yani. Bir sürü şey var hepsini ezberlemem gerekiyor. Hoca yaklaşık 15 sayfadan oluşan bi kağıt verdi orda önemli kişiler ve eserleri var. Bunların hepsini ezberleyemem ki. Ne yapacağım nasıl çalışacağım bilmiyorum.

11.sınıfım Yarın felsefe ve edebiyat sınavım var. Felsefeyi yine bi şekilde geçerim ama edebiyatı hiç bilmiyorum. Dersi dinliyorum ama yok yani. Bir sürü şey var hepsini ezberlemem gerekiyor. Hoca yaklaşık 15 sayfadan oluşan bi kağıt verdi orda önemli kişiler ve eserleri var. Bunların hepsini ezberleyemem ki. Ne yapacağım nasıl çalışacağım bilmiyorum.

Ya çalışıp aklında kalan kadarını kağıda gecireceksin ya da yasak şeylere başvuracaksın

çalış ve kopyalık hazırla zaten hazırlarkende çalışmış olacaksın gece yatmadan önce telefona bakma edebiyat çalış sonra yat halledersin

Son dakika ezber yaparsan hepsi birbirine karışır. Edebiyat dersini zamanla günden güne ezber yaparak gitseydin unutmaz dersi de anlardın. Geçmiş olsun.

Son dakika ezber yaparsan hepsi birbirine karışır. Edebiyat dersini zamanla günden güne ezber yaparak gitseydin unutmaz dersi de anlardın. Geçmiş olsun.
Günden güne ezberden kasıt haftalar süren bir süreç değil. 3 gün kala ezber yapmaya başlamalıydın. Edebiyatın ezber yapma kısmı kadar saçma bir olayda yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,487
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri