Yarın internet kafeler açılır mı?

Reaksiyon skoru
196
Arkadaşlar biliyorsunuz yarın birçok mağaza ve işletmeler açılıyor sizce internet kafeler açılır mı?
Cs oynayamamaktan kafayı kıracağım

Kafeler ve parklar acilacak diyordu tv de.
Ama kafe derken int kafeyi mı bahsetti bilemem.

Arkadaşlar biliyorsunuz yarın birçok mağaza ve işletmeler açılıyor sizce internet kafeler açılır mı?
Cs oynayamamaktan kafayı kıracağım
Bende merak ediyorum açıkçası ama ortak kullanılan malzemeler (klavye, mouse , kulaklık) sebebiyle geç açılabilir diye düşünüyorum

Açılmaz dostum .

kanka gerçekten korkmuyor musun ?sağlığından daha mı önemli cs oynayabilmek. Benim de bilgisayarım yok fakat herkesin kullabildiği klavye ve mouse'u hayatta kullanmam

Açılsa bile gitmenizi önermem. Bir çok kişi klavyeyi ve mouse'u kullanacak.

kanka gerçekten korkmuyor musun ?sağlığından daha mı önemli cs oynayabilmek. Benim de bilgisayarım yok fakat herkesin kullabildiği klavye ve mouse'u hayatta kullanmam
Yok korkmuyorum haziranın 20sinde 5 milyon öğrencinin gireceği sınava kardeşım 27-28 inde 3 milyon öğrencinin gireceği sınavların etkisini eninde sonunda göreceğim için umrumda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açılsa bile gitmenizi önermem. Bir çok kişi klavyeyi ve mouse'u kullanacak.
Klavye mouse kadar umursamadıkları onlarca şey var. Klayve mouse mu koruyacak virüsten
1 ay içinde belki 10 milyon kişi etkileşime geçecek eninde sonunda göreceğiz virüsü

Yok korkmuyorum haziranın 20sinde 5 milyon öğrencinin gireceği sınava kardeşım 27-28 inde 3 milyon öğrencinin gireceği sınavların etkisini eninde sonunda göreceğim için umrumda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye mouse kadar umursamadıkları onlarca şey var. Klayve mouse mu koruyacak virüsten
1 ay içinde belki 10 milyon kişi etkileşime geçecek eninde sonunda göreceğiz virüsü
Mantığınız saçma. "Zaten olacak." diyerekten böyle şeyler yapılmaz. Zaten öleceğiz o zaman gidip intihar edelim.

Kader anlayışınız çok yanlış.
Önce tedbiri alıp tevekkül ü Allah'a (c.c) bırakacaksın fakat sen tedbiri almadan iş yapıyorsun ve bununda günah olduğunu belirtmek isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,491
Üyeler
189,849
Son üye
quaresmadelisi
Geri