Arenay
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
pansiyonları depremzedelerle doldurmaları lazım kalacak yerleri yoksaPansiyonlar depremzedelerle dolu demek istedim.
pansiyonları depremzedelerle doldurmaları lazım kalacak yerleri yoksaPansiyonlar depremzedelerle dolu demek istedim.
Önce devlete ait diğer yerlere doldurulmaları daha iyi olur.pansiyonları depremzedelerle doldurmaları lazım kalacak yerleri yoksa
Sınıfta düzgün aynı kafadan insan yok hiç yalnız dolaşıyorum şu okul bitsinde yaz full oyun oynayacağımEski çocuklar kalmadı usta şimdi hepsi manita tiktok falan peşinde
aynen ama şuan okul başlayacağı için pansiyonlara doldurulması benim daha çok hoşuma giderÖnce devlete ait diğer yerlere doldurulmaları daha iyi olur.
Sosyal ol yalnız gezme bence.Sınıfta düzgün aynı kafadan insan yok hiç yalnız dolaşıyorum şu okul bitsinde yaz full oyun oynayacağım
eğitim yok ülkede düzgünİlk iş KYK yurtlarına doldurdular eğitime iyi darbe vurdular şimdi sıra liselere gelmesin.
Onu diyorum olmayan eğitimi de mahvettiler.eğitim yok ülkede düzgün
hiç aynı kafadan insan yok konuştum 1-2 insan var o da biraz manyak ama olsun konuşuyoruzSosyal ol yalnız gezme bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Her insanla aran olsun yakınlığına sen karar ver.
hiç özlemem sevinirim la havalara uçarım evde full pc gibisi yokOlm öyle demeyin arıyorsunuz sonra. 2 sene geçti ama hala özlüyorum okulu, en azından ortamını.
Hayat keşke evde pc oynamalı geçse daha saçma sapan mesai kavramı olan işlerle karşılaşacan.hiç özlemem sevinirim la havalara uçarım evde full pc gibisi yok
Bende öyle diyordum da dediğim gibi olmadı işte .dhiç özlemem sevinirim la havalara uçarım evde full pc gibisi yok