Yaş 26 hiç sevgilim olmadı

Hocam sosyal hayatınız nasıl?

tavsiyem hiç girme daha iyi. kendine yatırımlar yap geleceğin için yatırımlar yap

Hayır öyle değil kızları beğendim onlar beni beğenmeyince eşleşmedim
Aman boşver. Gerçekten başına dert arıyorsun. Kafan rahatsa uğraşma hiç. Dalgasına söylemiyorum cidden böyle.
Tip konusunda ise bakımlj olmaya çalış. Saçını belli şekle sok, kıyafetin güzel ve düzgün olsun, çok dikkat çekmeyen birkaç aksesuar takabilirsin abartmadan, güzel bir parfüm sık. Vücut yapın kilolu ise bir tık zayıfla, zayıfsan kilo almaya çalış.

40 yaşındayım sevgilim yok. Foruma girip takılıyorum. Oyuna girip oyunlarımı oynuyorum. Kafam rahat.

Soldakinden sağdakine dönüşmeye bak. :D
1714897129272.png

Erkek arkadaşlarım var evet ama kız çevrem yok
Hocam biraz açılmalısınız. Size yemin ederim her şey dış görünüş değil, karşı cins ile iletişim kurmaya başladığınız zaman bunu çok daha iyi anlayacaksınız. Dış görünüş kişiyi sadece 1-0 önden başlatır, gerisini sizin sohbetiniz, karşınızda ki kişide uyandırdığınız hislerden ibaret. Lisede değilseniz, ki 26 yaşında olduğunuzuda düşünürsek, yaş grubunuzda ki kadınlar belli bir olgunluk evresine ulaşmış demektir, lisede vs kaldı tipe bakıp yok ben buna aşık oldum demeler falan.

Hocam biraz açılmalısınız. Size yemin ederim her şey dış görünüş değil, karşı cins ile iletişim kurmaya başladığınız zaman bunu çok daha iyi anlayacaksınız. Dış görünüş kişiyi sadece 1-0 önden başlatır, gerisini sizin sohbetiniz, karşınızda ki kişide uyandırdığınız hislerden ibaret. Lisede değilseniz, ki 26 yaşında olduğunuzuda düşünürsek, yaş grubunuzda ki kadınlar belli bir olgunluk evresine ulaşmış demektir, lisede vs kaldı tipe bakıp yok ben buna aşık oldum demeler falan.
Nasıl temasa geçebiliriz ? Abimde 38 yaşında hiç sevgilisi olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,058
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri