Yaşama amacının olmaması

Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar merhaba.

Sadece bilgisayarda oyun oynuyorum. Bir de bir fabirkada çalışıyorum, evdekiler de bir şey demiyor bana.
Hayatta bir amaç bulamıyorum. Her şey inanılmaz anlamsız geliyor ve başlamadan sıkılıyorum.
Bilgisayar oynamak tek keyif veriyor.

Acaba bir sorunum var mı? Yoksa durumum normal mi? Sizlere bir sorayım dedim.

Son düzenleme:
Öz güven çok önemli spora başla bu sana özgüvenini geri kazandırır ama sakın ilk başta vücut geliştirmeye başlama olan özgüvenin de yok olmasın sana tavsiyem futbol basketbol boks yada atletizm e yazıl hem çevreni de genişletirsin

Öz güven çok önemli spora başla bu sana özgüvenini geri kazandırır ama sakın ilk başta vücut geliştirmeye başlama olan özgüvenin de yok olmasın sana tavsiyem futbol basketbol boks yada atletizm e yazıl hem çevreni de genişletirsin
Normal değil spora başla hayatın tepeden tırnağa değişecek emin ol
Saçı üçe vur spora başla
Arkadaşlar inanın bana çok sıkıyor spor. Zamanında yazıldım bir salona. 1-2 ay gittim, kendime eziyet ettiğimi hissettim. Çok sıkıyor beni.

Arkadaşlar inanın bana çok sıkıyor spor. Zamanında yazıldım bir salona. 1-2 ay gittim, kendime eziyet ettiğimi hissettim. Çok sıkıyor beni.
Emin ol eziyet değil benim ilk haftam olacak şimdiden hayatıma büyük yön verdi düzene girdim motivasyonum epey arttı hayata bakış açım tamamen değişti senin dayanma gücün yok sabret başarı kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilir kendine güven yaparım de oyun,oyun nereye kadar emin olun oyun bana çok boş geliyor kendinize değer katacak işler yapın en önemlisi vazgeçmeyin

İşe gir.

Emin ol eziyet değil benim ilk haftam olacak şimdiden hayatıma büyük yön verdi düzene girdim motivasyonum epey arttı hayata bakış açım tamamen değişti senin dayanma gücün yok sabret başarı kolay kazanılmaz ama çok kolay kaybedilir kendine güven yaparım de oyun,oyun nereye kadar emin olun oyun bana çok boş geliyor kendinize değer katacak işler yapın en önemlisi vazgeçmeyin
2 ay gittim ben. Zorladım yani. İradem güçlüdür aslında. Bir işi sıkılsam da yaparım, sabırlıyım lakin 2 ay zor dayandım, gitmedim bir daha.

Arkadaşlar merhaba.

Sadece bilgisayarda oyun oynuyorum. Çalışmıyorum, evdekiler de bir şey demiyor bana.
Hayatta bir amaç bulamıyorum. Her şey inanılmaz anlamsız geliyor ve başlamadan sıkılıyorum.

Senin çaren eğitim koçu bende aynı senin gibiydim 1.5 senedir gidiyorum baya fark ediyor alınan kitaplara bakmazdım ilk defa bir kitap bitirdim (paragraf)

Arkadaşlar merhaba.

Sadece bilgisayarda oyun oynuyorum. Çalışmıyorum, evdekiler de bir şey demiyor bana.

farklı şeyler dene ve bence fiziksel olarak aktif bir şeyler yap.
Spor,yürüyüş gibi şeyler olabilir mesela.
Veya hobi edinmeye çalış.
Bunlar %99 boşluğa düşmekten oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,622
Üyeler
191,931
Son üye
Hypnothyse
Geri