Hanaz
80+ Gold
Eyw çok takma kafaya ben takmıyorum takanıda umursamıyorumKurduğun cümle A1 Türkçe kanka neyse teşekkür ederim
Eyw çok takma kafaya ben takmıyorum takanıda umursamıyorumKurduğun cümle A1 Türkçe kanka neyse teşekkür ederim
PekiReis sorun insanların ne dediği değil sağlık kilonun git gide sağlığa zararı olur
Şimdi çantanı hazırlıyoruz gym gidip kayıt oluyoruz diyet programı alıyoruz haftada 1 kg yağ kaybı yaşıyoruz ve vücuttaki ödemi atıyoruzNasıl kolay kilo verebilirim fazla yorulmadan
Biraz kilo vermen lazm boya göre bı tik fazla ama çok iyi fiziktirArkadaşlar başlıktan dediğim gibi 15 yaşındayım Kasım'da 16 ya girecem fakat kilom 75 ile 77 arasında geziyor göbeğim var biraz ve biraz yağlarım var biraz diyerek ne kadar anlatabilirim bilmiyorum ama dediğim gibi kilom 75 ila 77 arası
param olsa zaten giderimŞimdi çantanı hazırlıyoruz gym gidip kayıt oluyoruz diyet programı alıyoruz haftada 1 kg yağ kaybı yaşıyoruz ve vücuttaki ödemi atıyoruz
yani fiziğim göbeğim çıkmış biraz göğüslerim biraz şişkin ve biraz yağlarım var evde ağırlık var onlarla kilo verebilir miyimBiraz kilo vermen lazm boya göre bı tik fazla ama çok iyi fiziktir
evde ağırlık var 10 kg günde bir set yapıp yürüyüş yapsamEvet boyuna göre kilon var yağlanma da kaçınılmaz zayıflamanın yolu kalori açığı oluşturup bunu da sporla desteklemekten geçiyor bunlara dikkat ederek sağlıklı zayıflayabilirsin
Yapabilirsen spora git yapamam param yok dersen bir çift dambıl ile de yapabilirsin belli hareketler ama evde çok sınırlı kas kütlesi oluşturmak salon şart bunun için şimdi sen kilo verdikçe deri de sarkmalar olacak bunu da kardiyo yaparak , spor yaparak destekleyeceksin ki fit bir vücuda sahip ol. Bu süreç kolay değil önce iradeli olman lazım yediklerine dikkat et , bol bol egzersiz yap , düzenli çalışma ile aradığın vücuda kavuşman zor değilevde ağırlık var 10 kg günde bir set yapıp yürüyüş yapsam