Yaşıtlarım çok değişik

umuttt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,542
mesela ben 14 yaşındayım hiç alkol ve sigara kullanmadım. (hala küçük olduğumu düşünüyorum.)
yaşıtlarım ben şunu şunu içtim diyor
anormal olan onlar ama benim sorum:
bunlar bu içtikleriyle havalı olduğunu fln mi sanıyo??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğu kişiye konu saçma gelebilir bence de saçma.

mesela ben 14 yaşındayım hiç alkol ve sigara kullanmadım. (hala küçük olduğumu düşünüyorum.)

Dostum kullanmaman çok normal bir şey daha küçüksün
Bu içerikleriyle havalı olduklarını sanıyorlar ama unutma kendine zarar vermek havalı değildir ne yazık ki bu nesil böyle gibi kendine zarar vermeyi geliştirmemeyi pineklemeyi havalı bulan bir nesil o yüzden çok takılma kendini geliştirmeye bak(fiziğini ve zihnini)

o tarz ortamlardan uzaklaşmani öneririm

Rakının kokusu bi insanı nasıl rahatsız ede bilir :love:
DAha önce hiç koklamadım daha doğrusu hiç görmedim görürsem veya koklarsan sanırım hiç sevmeyeceğim

DAha önce hiç koklamadım daha doğrusu hiç görmedim görürsem veya koklarsan sanırım hiç sevmeyeceğim
Seversin seversin rus salatası, patates püresi, ızgara da mangal, haydari, beyaz peynir, balı muz, meyve tabağı, nar, kavun, acılı ezme, şalgam koy ortaya da yeni rakıyı daha ne istiyorsun ? harika bir lezzet şöleni

Seversin seversin rus salatası, patates püresi, ızgara da mangal, haydari, beyaz peynir, balı muz, meyve tabağı, nar, kavun, acılı ezme, şalgam koy ortaya da yeni rakıyı daha ne istiyorsun ? harika bir lezzet şöleni
Faturayı şimdiden hissetmeye başladım sanırım.😄

Geri