Yaşıtlarım çok değişik

mesela ben 14 yaşındayım hiç alkol ve sigara kullanmadım. (hala küçük olduğumu düşünüyorum.)
yaşıtlarım ben şunu şunu içtim diyor
anormal olan onlar ama benim sorum:
bunlar bu içtikleriyle havalı olduğunu fln mi sanıyo??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğu kişiye konu saçma gelebilir bence de saçma.
Doğru düşünüyorsun bence onlarla pek muhatap olma

Kankam valla ben sigara içiyorum ama ben havalı diye deil bu nalet olası şeyi içiyorum çünkü hayatımda nalet olası bişey ben 17 yaşımdayım alkolden nefret ederim hem kilo aldırıyor hemde bünyene zararlı ama sigara içiyormuyum içiyorum çünkü bu hayatta neler yaşadım taciz.aile ayrilikları.patron baskısı.kölelik herseyi bu yaşima kadar yaşadım artık sad modtayım dersenki sende yapma verme kendini böyle şeylere sanada yapmak istemediğin şeyleri yaptırdıkları zmn anlıycan demek istediğimi
Biraz boş yaptım ama anlamanız için uzattım kusura bakmayın :D

Ben okulu bıraktım çalışıyorum kimse kusura bakmasın herkesin hayatı oh ben spora gidiyim de biraz basıyım diye güllük gülistanlık deil benim annem babam ayrıldı bide üstüne liseyi arkadaş ortamımı bıraktım insan kaybedince anlıyor sevdiği şeylerin değerini....

can sıkkınlığı?
Canın sıkıldı diye konu mu açıyon?Soruya cevabı kendin vermișsin zaten.Hala kendini garip hissettiğin zihniyetindrysen git geberene kadar iç bir sabah kendi idrarın içinde elinde șırıngayla uyanırsan görürsün e*eninkini.

Canın sıkıldı diye konu mu açıyon?Soruya cevabı kendin vermișsin zaten.Hala kendini garip hissettiğin zihniyetindrysen git geberene kadar iç bir sabah kendi idrarın içinde elinde șırıngayla uyanırsan görürsün e*eninkini.
Alkol pis bişey gerçektende sapıtıyorsun etrafındaki insanları kaybetmeyi istiyorsa içsin arkadaş

mesela ben 14 yaşındayım hiç alkol ve sigara kullanmadım. (hala küçük olduğumu düşünüyorum.)

Evet havalı olduklarını zannediyolar maalesef. Ben 19 yaşındayım benim yaşıtlarımda da öylesi çok var

Takma fazla.
da aga bence profil mesajalrına yaz

Geri