Bozkurt* 80+ Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 161 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Bozkurt Bugün, 17:55 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Jill Valentine yazmış: Sanki bunun gibi özellik samsungta da vardı diye hatırlıyorum ama bi bakmam lazım. Devamı için tıklayın... Ekran yazılarını bir şekilde büyütürüz de fiyatı küçültmek mesele
Jill Valentine yazmış: Sanki bunun gibi özellik samsungta da vardı diye hatırlıyorum ama bi bakmam lazım. Devamı için tıklayın... Ekran yazılarını bir şekilde büyütürüz de fiyatı küçültmek mesele
DR. BİYOLOJİ 80+ Platinum Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 14,175 Dahası Reaksiyon skoru 8,147 Yaş 25 İsim kilan embappe Bugün, 19:08 #15 2. El bir A52s al geç derim. Bataryası çok iyi, telefon akıcı, ekran boyutu iyi, ve en önemlisi Samsung cihaz. S10e derdim ama hem küçük hem bataryası zayıf cihaz, yaşlı kullanımına uygun değil.
2. El bir A52s al geç derim. Bataryası çok iyi, telefon akıcı, ekran boyutu iyi, ve en önemlisi Samsung cihaz. S10e derdim ama hem küçük hem bataryası zayıf cihaz, yaşlı kullanımına uygun değil.