Neler Yeni

Yaşlılar için telefon önerisi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,153
İsim
kilan embappe
2. El bir A52s al geç derim. Bataryası çok iyi, telefon akıcı, ekran boyutu iyi, ve en önemlisi Samsung cihaz. S10e derdim ama hem küçük hem bataryası zayıf cihaz, yaşlı kullanımına uygun değil.

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Easycep den daha önce alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir midir

vira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Yılmaz
realme c55 alınabilir bir telefon 10.000 ₺ fiyatı var fiyatına göre şarj süresi kamerası ekran kalitesi falan çok iyi

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Hocam sıfır alıcaksan realme 10 alın başka bişey almayın
Olabilir 1 tanesini Realme alabilirim,
2. seçenekte ne kamera ne uygulama hiçbiri kullanılmayacak. Sadece telefon görüşmesi ve whatsapp olması yeterli.
O yüzden daha uygun fiyatı ve şarjı uzun gidecek bir şey lazım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,213
İsim
Necati

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
3310 canina yaniyim! Başka ne alınır? :cool::cool::cool:

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
Yazdım kenara seni REALME 10 :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taş gibi telefon valla küçük olmasa biraz da akıllı olsa çok iş görür :)
Pardon da, 3310 devrim yarattı, bilmiyorum haberin var mı.
Bildiğin taş gibi aynen ve gayet de akıllı. Tek sorun, whatsapp ve ya pubg açamıyor, ne olacak yani? 😂 :cool:

Bozkurt*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bozkurt
Pardon da, 3310 devrim yarattı, bilmiyorum haberin var mı.
Bildiğin taş gibi aynen ve gayet de akıllı. Tek sorun, whatsapp ve ya pubg açamıyor, ne olacak yani? 😂 :cool:
Kullandık zamanında iyi biliriz kendisini :) keşke günümüz şartlarına ayak uydurabilseydi

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Samet
kendim omix x7 kullanıyorum şarjından ve arayüz akışından memnum her işimi kasma donma olmadan rahatça yapabiliyorum kamera performansı iyi değil en azından gece gündüz bilmiyorum ama 33w 120hz 4k 30fps gibi özellikleri mevcut ben 8k ya aldım memnum araştır istersen

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Arda Akel
Ahhh ahhh ne günlerdi be! Snake 2 açardık, tenefüslerde oynardık be!
Bu arada, sana tavsiyem eğer bulabilirsen Realme C55. Benim telefon. Kefilim bak. Tamam en iyi giriş seviyesi telefon değil ama ihtiyaçtan almıştım ve çok iyi iş görüyor. Kamerası, eh... pek foto çekmiyorum ama çekince de işimi görüyor mu, görüyor. Depolama ve bellek, 128/6GB almıştım. Yetiyor yani. Sıkıntı çıkarmaz. İşlemcisi gayet iyi ama. Epey'den sana link vereyim istersen Bozkurt hocam, bir bak özelliklere. Ben öyle derinlemesine araştırıp almamıştım, BABALAR GÜNÜ İNDİRİMİ VAR DİYE, İHTİYAÇTAN almıştım. Benim eski Huawei telefon da maşallah şişmeye ve patlamaya hazır bomba gibiydi canına yandığım!! 😂 😂 😂
Kullandık zamanında iyi biliriz kendisini :) keşke günümüz şartlarına ayak uydurabilseydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ahhh ahhh ne günlerdi be! Snake 2 açardık, tenefüslerde oynardık be!
Bu arada, sana tavsiyem eğer bulabilirsen Realme C55. Benim telefon. Kefilim bak. Tamam en iyi giriş seviyesi telefon değil ama ihtiyaçtan almıştım ve çok iyi iş görüyor. Kamerası, eh... pek foto çekmiyorum ama çekince de işimi görüyor mu, görüyor. Depolama ve bellek, 128/6GB almıştım. Yetiyor yani. Sıkıntı çıkarmaz. İşlemcisi gayet iyi ama. Epey'den sana link vereyim istersen Bozkurt hocam, bir bak özelliklere. Ben öyle derinlemesine araştırıp almamıştım, BABALAR GÜNÜ İNDİRİMİ VAR DİYE, İHTİYAÇTAN almıştım. Benim eski Huawei telefon da maşallah şişmeye ve patlamaya hazır bomba gibiydi canına yandığım!! 😂 😂 😂

Top Bottom