Neler Yeni

Yatırım Hesabı Açmak Mantıklı Mı❓

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sizce yatırım Hesabı Açmak iyi mi bankada birikmiş param var bir hisse senedi alayım diyorum uzun vadeli para birikimi yapacağım çünkü kâr bırakır mı

Ekler

• Screenshot_2022-07-19-22-56-20-514_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-19-22-56-20-514_com.android.chrome.jpg
    546.7 KB · Hit: 102

Underwolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Osman BAYRAM
aracı kurumlar üzerinden hesap açılabilir komisyon oranları çok düşük

Bünyamina

80+ Platinum
Sizce yatırım Hesabı Açmak iyi mi bankada birikmiş param var bir hisse senedi alayım diyorum uzun vadeli para birikimi yapacağım çünkü kâr bırakır mı
hisse senedi çok mantıklı bir hareket ama unutma 10k lık hissen 8k ya da düşebilir inişli çıkışlı ama oynanır mı sen bilirsin hesap işi mantıklı

SALEMUAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren kaya
Bence amerikan hisse senetleri gibi yurt dışında düzenli gelişen hisselerden alabilirsin çünkü trde yıllık %100 bile kâr etsen bile alım gücüne oranla zarar edebiliyorsun hemde hisseleri dolarla aldığın için dolar yükselince de kâra geçmiş olurasun temettü veren hisselerden alırsan pasif gelirin olur dolarla pasif gelir sağlarsın ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hisse senedi çok mantıklı bir hareket ama unutma 10k lık hissen 8k ya da düşebilir inişli çıkışlı ama oynanır mı sen bilirsin hesap işi mantıklı
Benim kendime ait 30 küsur bin TL param var acaba ne kadarlık yatirsam karar veremedim

SALEMUAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren kaya
Bence amerikan hisse senetleri gibi yurt dışında düzenli gelişen hisselerden alabilirsin çünkü trde yıllık %100 bile kâr etsen bile alım gücüne oranla zarar edebiliyorsun hemde hisseleri dolarla aldığın için dolar yükselince de kâra geçmiş olurasun temettü veren hisselerden alırsa dolarla pasif gelir sağlarsın ama kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

TahinPekmez

80+ Silver
altın hesabı aç

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Tamamını yatırma 3 e böl. Altın dolar veya neye istiyorsan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka altın çok uzun vadeli ya ben 1-2 senelik kâr getirisi olan bişey arıyorum daha çok 5-10 sene bekleyemem
O zaman kağıda bas.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,428
Üyeler
160,846
Son üye