Öneri 💲Yatırım Tavsiyesi 💲

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,129
Gençler sizlerden yatırım tavsiyesi istiyorum evet yanlış duymadınız "ytd değildir" demenize gerek yok sadece merak ediyorum neler yapılabilir bir miktar param var biraz güzel bir rakam söylememe gerek yok onu sizce ne yapmalıyım aklıma altın hesabı açıp oraya atmak geldi sizin fikriniz nedir merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim 🤗

Paranın canlı kalmasını istiyorsan full altın depola.

Kesinlikle zarar etmeyeceğim bir şey yapmak istiyorum uzun vadeli de olur sıkıntı yok
Altının düşmesi türkiye gibi bir ülkede çok zor. Altın düşerse çoğu şeyin fiyatı aynı oranda düşer diye düşünüyorum. Borsa haberlerinş takip edip ona göre güzel yatırımlar yaparsan çok büyük kazanç elde edebilirsin. Ama bütün paranı tek bir hisseye değil. Çerezciden karışık çerez alırmış gibi dağıtarak alman senin için çok yararlı olur. Twitterda bu konunun uzmanı çok kişi var. Biraz araştırma yapman yeterli.

Altının düşmesi türkiye gibi bir ülkede çok zor. Altın düşerse çoğu şeyin fiyatı aynı oranda düşer diye düşünüyorum. Borsa haberlerinş takip edip ona göre güzel yatırımlar yaparsan çok büyük kazanç elde edebilirsin. Ama bütün paranı tek bir hisseye değil. Çerezciden karışık çerez alırmış gibi dağıtarak alman senin için çok yararlı olur. Twitterda bu konunun uzmanı çok kişi var. Biraz araştırma yapman yeterli.
O kadar araştırma yapma gibi bir durumum yok ona kafa yoramam paramı koyup bırakacağım

Benim fikrim :
Altın - dolar veya döviz yatırım aracı değildir. Paranın değerini koruma amaçlı kullanılabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri