Motordan yatırım olsa bile çinliden yatırım olmaz. İstediğinde değerine satamadığın yatırım aracı mı olur?Arkadaşlar merhaba benim kredi kartı limitim şu an boş ve bir mağzada vade farksız 12 taksit cf250 sr satılıyor. Benim sorum şu: borcum yok kredi kartına taksitle alsam küçük bir meblağ ödemem olacak mantıklımı sizce, motordan yatırım olurmu?
ya vşöyle düşündüm kendi aracım var 1 yılda en fazla 5 bin km yaptım bu motoruda ilçe içi dışında kullanabileceğim bir alan yok ikinci olarakda şu dönemlerin en popüler motoruMotordan yatırım olsa bile çinliden yatırım olmaz. İstediğinde değerine satamadığın yatırım aracı mı olur?
Ülkede popüler olan diğer şeyler gibi ucuz ve güzel gözüktüğü için popüler. Ben tavsiye etmem. Yatırım istiyorsan dio, spacy ya da pcx al. Minimum zararla, en kısa sürede satarsın. Hatta bir süre elinde tutarsan aldığın fiyatın üzerine bile satarsın.ya vşöyle düşündüm kendi aracım var 1 yılda en fazla 5 bin km yaptım bu motoruda ilçe içi dışında kullanabileceğim bir alan yok ikinci olarakda şu dönemlerin en popüler motoru
Riskli bir yatırım kendimde şahsen düşünüyordum ancak vazgeçtim risk almak istiyorsan olabilir ama şahsen önermemArkadaşlar merhaba benim kredi kartı limitim şu an boş ve bir mağzada vade farksız 12 taksit cf250 sr satılıyor. Benim sorum şu: borcum yok kredi kartına taksitle alsam küçük bir meblağ ödemem olacak mantıklımı sizce, motordan yatırım olurmu?