Neler Yeni

Yayıncılık için webcam önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
batın
Youtube kanalım var ve yavaştan yayın işine girmek istiyorum.Bunun için 1000 1500 tl arası bi webcam önerirseniz mutlu olurum.

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre taşçı
Youtube kanalım var ve yavaştan yayın işine girmek istiyorum.Bunun için 1000 1500 tl arası bi webcam önerirseniz mutlu olurum.
Hocam bende bi aralar aşağı yukarı bu fiyatlara araştırıyordum. Aldığım ürünler memnun etmiyordu. Alacaksanız ya logitech alın ya da telefon kamerası da bu fiyatdakilerle aynı işi görüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
batın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende bi aralar aşağı yukarı bu fiyatlara araştırıyordum. Aldığım ürünler memnun etmiyordu. Alacaksanız ya logitech alın ya da telefon kamerası da bu fiyatdakilerle aynı işi görüyor.
S24 FE kullanıyorum sizce iyi idare eder mi??

Nezha

80+ Bronze
Iriun webcam kurup telefonu bağlayın obs'e aktarın telefonu uyku moduna alın arama falan gelmesin. Çoğu webcamden iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para kazanınca da ptz webcam alırsın hareket takibi yapıyor çok iyi yayınlar için

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre taşçı
S24 FE kullanıyorum sizce iyi idare eder mi??
Şöyle söyliyetim A4 techin şu anda yaklaşık 2000 liraya yakın olan webcamini almıştım benim kıytırık a34'üm çok daha iyiydi. Kesinlikle şuan için telefonunuzu kullanın.

(Bağlamak için droidcam'i kullanıyordum.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
batın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iriun webcam kurup telefonu bağlayın obs'e aktarın telefonu uyku moduna alın arama falan gelmesin. Çoğu webcamden iyidir.
Mantıklı fikir,Telefonu nereye koyacağımı hallettimmi çok iyi. Önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum iyi geceler

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Onur
amazonda vardı bir kamera kapatılmış satışa. 2k kadar çekim yapıyordu. Telefonu kullanan insanlar var bende onu öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,074
Üyeler
166,874
Son üye
Razyn
Top Bottom