Neler Yeni

Yazılım Bilen Bakabilir mi ?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ingilizce
Algoritma
Öğren önce.
Dillerin mantığı benzer. Biraz pratikle ööğreniliyor.onemli olan kütüphane okumayı öğrenebilmek. Onu da yine pratikle yapacaksın.
Python ile başlamamı tavsiye ederim. Daha sorna c dilleri ogrenebilrisin.
Discorddan cevap veremedim kusura bakma.

1-İlk olarak Nesnel Programlama öğrenmelisin
2-Python öğrenmelisin en kolay olduğu için
3-İyi PC şart değil 3D modelleme vesayre yapmicaksan.
Benim ingilizcem şuan orta/iyi seviyede hüper düper değil yine anlamadığım yerlere bir şekilde bakarım ama gerçekten çok çok iyi ingilizceye ihtiyaç var mı? Zamanında haftada 16 saat ingilizce görüyordum yani 8.sınıf mezunuyum ama ingilizcem daha gelişmiş hatta baya daha.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Benim ingilizcem şuan orta/iyi seviyede hüper düper değil yine anlamadığım yerlere bir şekilde bakarım ama gerçekten çok çok iyi ingilizceye ihtiyaç var mı? Zamanında haftada 16 saat ingilizce görüyordum yani 8.sınıf mezunuyum ama ingilizcem daha gelişmiş hatta baya daha.
Hayır ahım şahım bir İngilizceye ihtiyacın yok. Zaten istesen de istemesen de İngilizcen gelişiyor.
ben de yeni başladım programlama öğrenmeye. udemy den indirimde kurs aldım onu izliyorum. hala indirimde bence sen de al
Udemy'deki indirimlerin hiç bittiğini görmedim :) Udemy de 30'dan fazla eğitim aldım hiçbirinin fiyatı değişmedi. Hani indirimden almıştım :D

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Hayır ahım şahım bir İngilizceye ihtiyacın yok. Zaten istesen de istemesen de İngilizcen gelişiyor.

Udemy'deki indirimlerin hiç bittiğini görmedim :) Udemy de 30'dan fazla eğitim aldım hiçbirinin fiyatı değişmedi. Hani indirimden almıştım :D
Başlamak için site önerin nedir? BTK akademiye üye olup bakayım mı? Bir de bir akrabam 4 saatlik video attı ondan mı başlasam?

z.furkandenizhan

80+ Bronze
Başlamak için site önerin nedir? BTK akademiye üye olup bakayım mı? Bir de bir akrabam 4 saatlik video attı ondan mı başlasam?
BTK Akademi+Youtube+Khan Academy+Udemy

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik

benim aldığıma bak kanka çok güzel

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam ingilizce kodlamasına çok sorun yada kaynak arayışında önemli. Siz kodlamada yaşadığınız sorunları aradığınızda karşınıza ingilizce kaynak geliyor. Proje yapacaksınız kod bulmaya çalışıyorsunuz ingilizce, kendinizi geliştirmek için video izleyeceksiniz ingilizce...
Böyle devam ediyor. O nednele İngilizce öenmli en azında reading olması lazım.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam ingilizce kodlamasına çok sorun yada kaynak arayışında önemli. Siz kodlamada yaşadığınız sorunları aradığınızda karşınıza ingilizce kaynak geliyor. Proje yapacaksınız kod bulmaya çalışıyorsunuz ingilizce, kendinizi geliştirmek için video izleyeceksiniz ingilizce...
Böyle devam ediyor. O nednele İngilizce öenmli en azında reading olması lazım.
az çok ingilizce var
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim aldığıma bak kanka çok güzel
hoca güzel anlatıyor mu

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
az çok ingilizce var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hoca güzel anlatıyor mu
Reading var ise idare edersiniz. Kelime ezberleyin bol bol. Zaten okudukça terimleri anlamaya başlıyorsunuz.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Top Bottom