speedit.exe
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bunu almayı düşünüyorum var mıdır bi eksisi başka bilgisayar tavsiye eder misiniz?
Bunu almayı düşünüyorum var mıdır bi eksisi başka bilgisayar tavsiye eder misiniz?
Kanka ryzen işlemciler bazı yazılım programlarını açmıyor veya hata veriyor o yüzden intel bakıyorum![]()
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507rm-hn095 Ryzen 7 6800h 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6 Inç Fhd 144hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Gaming A15 Fa507rm-hn095 Ryzen 7 6800h 16gb Ram 512gb Ssd 6gb Rtx3060 15.6 Inç Fhd 144hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İşlemci ile yazılım programlarının alakası yok cihaz çalıştığı sürece her işlemciden açması gerek.Kanka ryzen işlemciler bazı yazılım programlarını açmıyor veya hata veriyor o yüzden intel bakıyorum
Sorduğum çoğu yazılımcı böyle dedi uyumsuzluk oluyor dediler banaİşlemci ile yazılım programlarının alakası yok cihaz çalıştığı sürece her işlemciden açması gerek.
Tamami ile alakasızdır ben sana söyeyeyim ayrıca render konusunda inteller daha iyi fakat bunun performansı i7-12nesil den daha iyi.Sorduğum çoğu yazılımcı böyle dedi uyumsuzluk oluyor dediler bana
Teşekkür ederim kankaTamami ile alakasızdır ben sana söyeyeyim ayrıca render konusunda inteller daha iyi fakat bunun performansı i7-12nesil den daha iyi.
İstiyorsan senin seçtiğin cihaz da iyi alabilirsin onu.Teşekkür ederim kanka
Kanka tuflarda ısınma sorunu var diyorlar bir bilgin var mıİstiyorsan senin seçtiğin cihaz da iyi alabilirsin onu.
Eski kasalarında vardı yeni kasalarında yok diye biliyorum.Kanka tuflarda ısınma sorunu var diyorlar bir bilgin var mı
Eyvallah kanka desteğin için teşekkür ederimEski kasalarında vardı yeni kasalarında yok diye biliyorum.
Rica ederim ne demekEyvallah kanka desteğin için teşekkür ederim