Neler Yeni

yazılım ve hacking işlemleri için bir laptop önerisi verebilir misiniz ?

jok3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
efe gündoğdu
peakala sanırım bu yorumun zamanı deil keza dolar ve virüsü de düşünrsek tatlı ve seviyeli sohbetiniz için hepinize teşekkür ederim ve iyi günler dilerim

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ToNight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı Uslu
işlemci türü (i7) olursa olur, ram slotu olsun ne kadar fazla olduğu önemli değil 64gb upgrade etcem . 13-15,6 inç arası olursa olur .hafif olsun .fiyat=max 5000TL . tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
64 gb ram destekleyen bi pc istiyosan rahat 10 15 bin gözden çıkarman lazım
buna bakabilirsin i7 işlemcili yanına bi ram daha takarsın 16 seni rahat rahat idare eder.

jok3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
efe gündoğdu
Aynen öyle hem ne bu İ7 diye tutturmak sene 2020 yazılımdan anlıyor olabilirsin ama donanımdan anladığını pek sanmıyorum joker.
eski bir i5 kullanıcısıydım ama gerçekten güçsüz kalıyordu performanssız o yüzden i7'ye yönelme kararı aldım

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
peakala sanırım bu yorumun zamanı deil keza dolar ve virüsü de düşünrsek tatlı ve seviyeli sohbetiniz için hepinize teşekkür ederim ve iyi günler dilerim
Dostum seni kırdıysak özür dileriz sadece donanım konusundaki hayallerin biraz yüksek. O kadar profesyonel işler için bütçeyi biraz daha artırman gerekiyor.

jok3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
efe gündoğdu
64 gb ram destekleyen bi pc istiyosan rahat 10 15 bin gözden çıkarman lazım
buna bakabilirsin i7 işlemcili yanına bi ram daha takarsın 16 seni rahat rahat idare eder.
aslına bakarsan m.2 ssdli bu sistem olabilir gibi tavsiyen için çok saol

jok3r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
efe gündoğdu
Dostum seni kırdıysak özür dileriz sadece donanım konusundaki hayallerin biraz yüksek. O kadar profesyonel işler için bütçeyi biraz daha artırman gerekiyor.
sorun yok dostum kendine iyi bak

warrior

80+
Bence sen biraz yazılıma heves yapmışsın illa da profosyonel bir PC istiyorsan en azından laptop için 10000 TL yi gözden çıkarmalısın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
yaşım 16 lakin gaza geldiğim falan yok 8 yaşımdan beri bilgisayarlarla ilgiliyim 12 yaşımdan beri de kendi başıma internetden kitablardan ve yahut bazı bu işin kitabını yazmış insanlardan yardım aldım
Hocam kusura bakma ama 40 yılda bilgisayar kullansan çok iyiyim hemen hackerlık yapıyım diye bişey yok ayrıca kitaplardan veya 'bazı önemli insanlar' dan yardım almış olsan bişey değiştirmez.
3 Tane işletim sistemi kullancaksan Yüksek kapasiteli SSD almalısın. 8GB ram işini çok rahat görür. Aynı anda açmicaksanız işletim sistemlerini gerek yok. Size örnek veriyim bende hackerlık öğreniyorum bilgisayarıma sanal makine kurdum ona 2GB Ram verdim cayır cayır çalışıyor 100 binlik bir satırı rahat bir şekilde işliyor.
Madem yüksek Ramli bir sistem istiyorsunuz Masaüstü toplamanız lazım. Laptop 64GB Ram isteyen bir işlemi asla kaldıramaz yeterli miktarda kendini soğutamaz ve dakikalar içinde çöker.
En az bu işe 7000TL ayırmanız lazım.
Daha 16 yaşındasınız lise ile bu işleri aynı anda yürütmeniz çok zor olur.
Daha acemisiniz basit bir bilgisayar bile işinize uzun süre yarar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
laptop raminin önemsiz olduğunu ben ramlaerini değiştirip 64'e çıkaracağımı söyledim ki yapılabilir bir şey slot yetersizliğinden max 32 çıkarılabilir ama ek ekipmanlar ile 64 e kadar upgrade edilebilir
Hayır yapılamaz Anakartın desteklediği bir miktar var onu geçerseniz bilgisayar çalışmaz ayrıca DDR3-DDR4 diye Ramler de ayrılıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
aslına bakarsan m.2 ssdli bu sistem olabilir gibi tavsiyen için çok saol
Ama size ekran kartına gerek yokki. Grafik tabanlı bir tool kullanmicaksanız. Kıytırık bir ekran kartı lazım size veya APU(önermiyorum).

Top Bottom