oyunları oynamayı şundan dolayı dedim bu laptop ile herşeyi hızlı bi şekilde yapabilirsinArkadaşın derdi oyun değil.
64 gb ram destekleyen bi pc istiyosan rahat 10 15 bin gözden çıkarman lazımişlemci türü (i7) olursa olur, ram slotu olsun ne kadar fazla olduğu önemli değil 64gb upgrade etcem . 13-15,6 inç arası olursa olur .hafif olsun .fiyat=max 5000TL . tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
eski bir i5 kullanıcısıydım ama gerçekten güçsüz kalıyordu performanssız o yüzden i7'ye yönelme kararı aldımAynen öyle hem ne bu İ7 diye tutturmak sene 2020 yazılımdan anlıyor olabilirsin ama donanımdan anladığını pek sanmıyorum joker.
Dostum seni kırdıysak özür dileriz sadece donanım konusundaki hayallerin biraz yüksek. O kadar profesyonel işler için bütçeyi biraz daha artırman gerekiyor.peakala sanırım bu yorumun zamanı deil keza dolar ve virüsü de düşünrsek tatlı ve seviyeli sohbetiniz için hepinize teşekkür ederim ve iyi günler dilerim
aslına bakarsan m.2 ssdli bu sistem olabilir gibi tavsiyen için çok saol64 gb ram destekleyen bi pc istiyosan rahat 10 15 bin gözden çıkarman lazım
buna bakabilirsin i7 işlemcili yanına bi ram daha takarsın 16 seni rahat rahat idare eder.Abra A5 V15.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Monster Abra A5 V15.4 15,6" Gaming Laptop, GeForce GTX 1050 serisi ekran kartı ve Intel Coffee Lake Core i7-9750H işlemcisi ile nefes kesici oyun deneyimi sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
sorun yok dostum kendine iyi bakDostum seni kırdıysak özür dileriz sadece donanım konusundaki hayallerin biraz yüksek. O kadar profesyonel işler için bütçeyi biraz daha artırman gerekiyor.
Hocam kusura bakma ama 40 yılda bilgisayar kullansan çok iyiyim hemen hackerlık yapıyım diye bişey yok ayrıca kitaplardan veya 'bazı önemli insanlar' dan yardım almış olsan bişey değiştirmez.yaşım 16 lakin gaza geldiğim falan yok 8 yaşımdan beri bilgisayarlarla ilgiliyim 12 yaşımdan beri de kendi başıma internetden kitablardan ve yahut bazı bu işin kitabını yazmış insanlardan yardım aldım
Hayır yapılamaz Anakartın desteklediği bir miktar var onu geçerseniz bilgisayar çalışmaz ayrıca DDR3-DDR4 diye Ramler de ayrılıyor.laptop raminin önemsiz olduğunu ben ramlaerini değiştirip 64'e çıkaracağımı söyledim ki yapılabilir bir şey slot yetersizliğinden max 32 çıkarılabilir ama ek ekipmanlar ile 64 e kadar upgrade edilebilir
Ama size ekran kartına gerek yokki. Grafik tabanlı bir tool kullanmicaksanız. Kıytırık bir ekran kartı lazım size veya APU(önermiyorum).aslına bakarsan m.2 ssdli bu sistem olabilir gibi tavsiyen için çok saol