Yazılıma nasıl baslarim

seyfo-dayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Arkadaşlar yazılım a başlamak istiyorum kendime hedef olarak mobil oyun tarzı şeyler hedeflerim ama hangi diller üzerinden gideceğim bilmiyorum birde şuan bı pc arayışında tüm sizce laptop mu almalıyım yoksa masaüstümü liseye gidiyorum üni falan değil

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yazılım öğren kardeşim

Kendine bir programlama kitabı al. Orada tüm sorularına, daha ilk sayfalarda aradığın yanıtı bulursun.

meb kitapları gayet iyi

udemy Cengiz Atillanın eğitiminden öğrendim ben tüm bildiklerimi. geriye kalanı zaten sende bitiyor. nerden öğrenirsen öğren pratik yaptıkça öğreniyosun çoğu şeyi. ders sana temeli gösterir zaten. başlangıç için bu yolu deneyebilirsin.

Bence hiçbir şey almasına gerek yok. Can değerin yazılım nası öğrenirim videosu vardı. Onu izlersen fikir verir sana. Hiçbir şeye para vermene gerek yok.

cs50x ile başlayabilirsin harvardın. Sonrasında python öğrenebilirsin. Sonrasında mobil istiyorsun ama native mi yoksa javascript kütüphanesi mi kullanacaksın? Neyse sen başla da cs50x ile devamı gelir :D

Bende şu an mobil üzerinden ilerliyorum. BTK Akademi'de"Java ile Programlamaya Giriş" ve "İleri Seviye Java" eğitimleri var.
Onları izleyerek belirli bir derecede fikir sahibi olabilirsin.

Bende şu an mobil üzerinden ilerliyorum. BTK Akademi'de"Java ile Programlamaya Giriş" ve "İleri Seviye Java" eğitimleri var.
Onları izleyerek belirli bir derecede fikir sahibi olabilirsin.
Tamamdir 👍

udemy sitesine girip yazılımla ilgili egitici videolar izleyebilirsin ben yazılım test bölümüne yöneldim 0 dan basladım çok iyi hocalar var paralı videolarını izliyorum 0 dan baslayanlar için güzel bi yer

Geri